Konu: [27.04.2021 23.40 Santino_Martinez] Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 28.04.2021 00:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Santino_Martinez @Vcxiom1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.04.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekanda el hareketi çekti peşine düştüm, kovalamacada birden q attı chate yansımadı fakat direk /id ile baktım, ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.04.2021 01:12
Öncelikle acelem den dolayı ss alamadım bar da afk kaldım bizimkilerle role girmişler  kovulmuşlar ben de sonra dan fark ettim hatta sormuştum şahısa sonrasın da kapıya doğru gittim küçük 17 18 yaşta bir rol yaptığımdan absürt bir şey el hareketi çekerek direk y ye basdım bunun sonucun da benim chat logu ma arkadaşın emotesi düşmedi  çünkü o daha yazacak felan ben dışarı çıktım arkama baktım gelen yok gelir diye düşündüm gelen yok 1 dk bekledim sonrasın da uzaklaşarak oyundan çıktım yani  siz de kapıdaydınız y ye bassanız ilaki beni yakalardınız  siz gelmediniz sonradan çıkıp kapıya ss almışsınız belli çıkma nedenim ise arkadaşlarım beni başka oyuna çağırdı ve ben de gittim isterseniz çağırdığının ss atarım ama pek bir şey değiştirmez lafın kısası ben üstüme düşen beklemeyi yaptım ve temiz bir şekilde rolü yarım bırakmadan çıktım zaten gelemsi için bekledim bir iki saniye sonra koşarak ileri giderek oyundan çıktım ve haberiniz olsun rol yapılan adamlar zaten arabaya binip gitmişler di düşünün zaman farkını  Savunmam bu kadar ek bir şey sorarsanız
ben tekrardan yazarım şikayetçi şahıstan şunu istiyorum ramazan dayız yalan felan konuşmayalım ne ben yalan söylim ne sen yalan söyle

#2 - 28.04.2021 01:17
Öncelikle acelem den dolayı ss alamadım bar da afk kaldım bizimkilerle role girmişler  kovulmuşlar ben de sonra dan fark ettim hatta sormuştum şahısa sonrasın da kapıya doğru gittim küçük 17 18 yaşta bir rol yaptığımdan absürt bir şey el hareketi çekerek direk y ye basdım bunun sonucun da benim chat logu ma arkadaşın emotesi düşmedi  çünkü o daha yazacak felan ben dışarı çıktım arkama baktım gelen yok gelir diye düşündüm gelen yok 1 dk bekledim sonrasın da uzaklaşarak oyundan çıktım yani  siz de kapıdaydınız y ye bassanız ilaki beni yakalardınız  siz gelmediniz sonradan çıkıp kapıya ss almışsınız belli çıkma nedenim ise arkadaşlarım beni başka oyuna çağırdı ve ben de gittim isterseniz çağırdığının ss atarım ama pek bir şey değiştirmez lafın kısası ben üstüme düşen beklemeyi yaptım ve temiz bir şekilde rolü yarım bırakmadan çıktım zaten gelemsi için bekledim bir iki saniye sonra koşarak ileri giderek oyundan çıktım ve haberiniz olsun rol yapılan adamlar zaten arabaya binip gitmişler di düşünün zaman farkını  Savunmam bu kadar ek bir şey sorarsanız
ben tekrardan yazarım şikayetçi şahıstan şunu istiyorum ramazan dayız yalan felan konuşmayalım ne ben yalan söylim ne sen yalan söyle
Chatin yanındaki zaman göstergesinden her şey belli oluyor

#3 - 28.04.2021 01:24
Ekleme kovalamaca dediğin biri kovalarsa olur o  :D  ben zaten kaçmışım karşıki dereye geçmişim senin beni kovaladığını gösteren bir ss te göremiyorum gitmişim ben uzaklara sen /id ten benim q attımı savunuyorsun yakınların da chet tine yansırdı rolde çıksaydım be adam demek ki beni görmeden ne yaptımı bilmeden /id ten bakarak iş yapıyorsun  bana pm den yazdığın emotu da göremiyorum  /pm den  ozaman bana yalan söyledin dimi hadi çıktım diye benim chet e yansımadı peki seninkine nasıl yansımıyor ?

Ben burada sorun göremiyorum .
Yetersiz kanıt görüyorum .
Admin arkadaşlardan özür dilerim noktalamaya pek uymadım hızlı yazdığımdan.

#4 - 28.04.2021 09:03
Ekleme kovalamaca dediğin biri kovalarsa olur o  :D  ben zaten kaçmışım karşıki dereye geçmişim senin beni kovaladığını gösteren bir ss te göremiyorum gitmişim ben uzaklara sen /id ten benim q attımı savunuyorsun yakınların da chet tine yansırdı rolde çıksaydım be adam demek ki beni görmeden ne yaptımı bilmeden /id ten bakarak iş yapıyorsun  bana pm den yazdığın emotu da göremiyorum  /pm den  ozaman bana yalan söyledin dimi hadi çıktım diye benim chet e yansımadı peki seninkine nasıl yansımıyor ?

Ben burada sorun göremiyorum .
Yetersiz kanıt görüyorum .
Admin arkadaşlardan özür dilerim noktalamaya pek uymadım hızlı yazdığımdan.
Pmden yazı yazmışim emote yukarida kalmış onu almama gerek yoktu zaten sen karşı yola geçmiştin peşine koştum sonra kaçmaya başladın tekrar ayni kaldirima geldin çimlerin izerine çıkıp q attın kocalamaza esnasında chate dusmedi normal vir şey fakat zaman aralığına bakıldığında q attığın ortada

#5 - 01.05.2021 09:24
ben orta parmak çektiğim de gözüküyor sonrasın da emote gözükmüyor sen bana çık dediğin an ben kapıya yöneldim kolidorda emote yoktu ve ben o çimleri geçtim  ilerisine yandaki ev tarzı şeyeri diyorsun  ayrıca ozaman beni niye ss almadın madem kovalıyordun gerçekten kovalasan o ss i alırdın  dedim gibi ben yeterince uzaklaştım sen beni göremedin arkaya baktığım da gelen yoktu  sen de yoktun zaten mekan dan uzak olduğum için oyundan çıktım aceleden çıkmasam bile beni bulamazsın nasıl bulmayı planlıyorsun daha elin de  olaya kanıt gösteren delilin yok kovalamıyorsun beni çıkmışsın mekandan açmışın çeti kaydırmışsın yukarı kovalamaya bile üşenmişsin  oldun yerden sadece chet i alıp delilini buna dayandırıyorsun

#6 - 01.05.2021 11:29
O günden beri çıktığımdan beri oyuna girmemiştim şimdi yeni girdim en son çıktığım yeri ss inide aldım burada çıktım ister inanın ister inanmayın

https://i.resmim.net/i/sa-mp-003-2.png

#7 - 01.05.2021 17:50
Kanıt yetersizliğinden dolayı şikayet kapatıldı.