Öncelikle selamlar, rol arkadaşım olarak gezdiğim kişi ile alkol aldık ve sadlere inip biraz kız avlayalım diyerek rolsel yola çıktık. Bu arkadaşların önünde durduk, ordaki kıza kaç dolar gibisinden alkollü olduğumuz için söylemlerde bulunduk. Sonra ortamda ki diğer üç erkek bize küfürler etti, alkollü olan diğer arkadaşımız kasadan indi ve ne diyorsun dedi sonra kişiler küfür etmeye devam edince alkollü arkadaş brawl rolüne girdi. Ben aracı uygun biryere çektim ve emote mi vererek role dahil oldum. brawl rolünde üç kişi oldukları iiçin birde emoteleri eksik yarım olanlar olaya dahil olunca düştük. Olaya ambulans arkadaşlar geldi ve biz gayet normal şekilde yaralo rolümüzü yaptık. Sonrasında ise şikayeti açan arkadaş ambulans tedavi ederkende-gittikten sonrada bize küfürler etti ve ben aracıma gerekli emoteleri vererek bindim,uzaklaştım. 10 veya 12dk sonrasında yani bizim yaralo rollerimizin bitiminde rol arkadaşım ile onlara sıkmaya karar verdik çünkü karakterler bize çok ağır küfürler etti doğal olarak karakterimde bunu kaldıramadı. Silahımı aldım ve motora bindim, aynı yere gizlice 3-4 tur attık. Arkadaşlar toplanınca arkada iki kişi gördük ve inip sıkmaya başladım. (Bu anlattıklarımla vakit 15-18dk'yı net bulmuştur.)Sonrasında kovalama ardından mahallemize döndük. Rol bu şekildeydi.
-Şimdi birinci olarak motorun altından nasıl silahı alıyor demesi zaten ap ayrı bir durum. O esnada rol arkadaşım motordan inip sürücüye geçecek ben sıktıktan sonra o gazlayacaktı. Ben inince oda indi sonra emot verdim bindi. (Bence burada hiçbir sorun yok).
-İkinci bir diğer konu RK'lanma sanırım. İkimizde arabayla giderken /sorudan sorduk ben biliyordum ama yinede teit etmek amaçlı. Yetkili arkadaşlar" Brawl rolünde düştüysen 4 saat brawlr rollerine katılamazsın-Silahlı çatışmada düştüysen 8 saat silahlı çatışmaya giremezsin"dedi. Bizde buna göre rollerimizi şekillendirdik. Burda eğer ki bir hata varsa (olduğunu sanmıyorum)Yetkili arkadaşların bize yanlış bilgi vemesidir. Bu konuda herhangibi bir cezaya tabi tutulmam mantıksız.
-Bir diğer ve son olan "Oraya dm amaçlı gelmesi"Arkadaşım burası rol sunucusu biz burada dm değil rol yapmaya geliyoruz. Eğer dm atmak istesem bunu "Sınırsız silah ve çatışma"bulunan serverlerde gerçekleştirirm zaten. Oraya gelme amacımız alkollü olup kızlara bulaşmaktı.
-Son ekleyeceğim şey ben arkadaşlara defalarca /pm üzerinden "Bir ihlal var mı?" veya "Role bozgunsuz devam ettiğiniz için teşekkür ederim"diye mesajlarda bulundum. Bunu aldırış etmeden direkt olarak "Ceza alsınlar-silahımız yok bize sıktılar ihlal yaptılarla"gelmek mantıksız. Herkese iyi forumlar diliyorum. Rol arkadaşım bütün role-ambulansta ki arkadaşlar yaralı rolü yaptığımıza dair, yetkili /soru ile ilgilenen arkadaş ise rk ihlali yapmadığımıza şahittir. Eğer yetkili kişi isterse tek tek bulup etiket atabilirim. İyi forumlar.