Konu: [26.04.2021] Timothy Broderick, Journee Neevann - RK,DM, Power,GOA,Yetersiz rol  (Okunma sayısı 710 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.04.2021 01:32
Şahitliğimi onaylıyorum ceza almaları dileğiyle. :vice:
Bu nasıl bir psikolojiyle kurulan bir cümle?  ::)
Savunma yapıldı, daha fazla ileti yok.
Şikayet sonuçlandığı zaman ki psikolojimi görmek isteyeceksin  ;)
Şimdiden merak ettim, hayatında mutlu olduğun iki veya üç anlardan biri sanırım. Üzücü...
"zaman ki" diye bir şey yok, ki orada bağlaç olarak kullanılmaz, birleşik yazmalısın. TombulEfes.
Sinirli olmanı anlıyorum, sana sessiz olmanı ve adminin kararını beklemeni öneririm ucuz hareketlerle forum üzerinden OOC kavga aramanı yersiz buluyorum zira burası oyunda yaptığınız hareketleri örtecek bir yer değil, burada uğraştığın yersiz sataşmaları konudan sapmaları tamamen suçluluk psikolojisine bağlı olduğunu düşünüyorum. Alacağınız cezanın herkese örnek teşkil edeceğini biliyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.  :vice:   

#11 - 27.04.2021 01:44
Şahitlik yapmanı istemiyorum CANIM-BALIM sana diyorum ki orda biz senle yaralı rolünü yaptık ya yaralı rolü yaptık mı yapmadık mı onu söyle diyorum. Sen ne yalan iftira atıyorsun? +°Olaydan 18dk geçti yaralı rolleri yapıldı sonra silah alındı bilmeden etmeden boş ileti yollamayın.

#12 - 27.04.2021 01:55
Dostum kimsenin canını sıkmak istemedim sakin ol lütfen, ben yalnızca sslere bakarak yorum yaptım olayın içinde olduğum için daha fazla yazmak istemiyorum, iyi roller. :o   

#13 - 27.04.2021 09:00
Spoiler: GösterGizle

Bu ekran görüntüsünün sansürsüz halini bekliyorum. @Doukan23

#14 - 27.04.2021 13:49
Kusura bakma ''ADMİN cheesy'' kendi özel mesajlarımı buraya gösteremem, üzgünüm. Eğer admin şüpheli bir durum görürse zaten logları kontrol eder. Şikayet açıldığından beri sürekli bir yerlere sataşıyorsun konuyu saptırmaya çalışıyorsun burası savunma yapılması gereken bir yer dostum senin insanları sorgulama hakkının olmadığını düşünüyorum burada. Lütfen daha fazla ileti atma artık savunmanı yaptıysan şikayet ikinci sayfayı geçti. :vice:

#15 - 27.04.2021 13:56
Kusura bakma ''ADMİN cheesy'' kendi özel mesajlarımı buraya gösteremem, üzgünüm. Eğer admin şüpheli bir durum görürse zaten logları kontrol eder. Şikayet açıldığından beri sürekli bir yerlere sataşıyorsun konuyu saptırmaya çalışıyorsun burası savunma yapılması gereken bir yer dostum senin insanları sorgulama hakkının olmadığını düşünüyorum burada. Lütfen daha fazla ileti atma artık savunmanı yaptıysan şikayet ikinci sayfayı geçti. :vice:
Şikâyet kurallarını tekrar oku. Kanıt olarak sunuyorsan oynama yapamazsın. Bekliyorum.

#16 - 27.04.2021 14:21
Şikâyet kurallarını tekrar oku. Kanıt olarak sunuyorsan oynama yapamazsın. Bekliyorum.

Spoiler: GösterGizle
Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)

Son cümleyi iyi oku dostum. Gerekli cevabı bence bulabilirsin orada. Beklemeye devam et.
« Son Düzenleme: 27.04.2021 16:29 Doukan23 »

#17 - 29.04.2021 16:38
Gerekli iletiler-savunmalar yapıldı. Yetkili kararı lütfen.

#18 - 30.04.2021 01:19
Etiket için kusura bakmayın. NameChange kullanacağım. Sonuçlandırır mısınız?
@Mnemosyne @Scealten @Heavenly

#19 - 03.05.2021 00:46
VCPD başvursu atıyorum şikayet 9 gündür aktif, yetkililerin sorumluluğunda benim VCPD başvurum engellenemes belirtiyorum. Jail yesemde yemesemde.