Konu: Alina Alexeeva-Trolling Türkçe terim  (Okunma sayısı 113 defa)

#0 - 25.04.2021 17:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alina Alexeeva @firstlive

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir rol ortamında chate bakarsanız "Bir vurdu allahıma kavuştum" gibi bir cümle kullanıyor hem troll yapıyor hemde türkçe terim kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 25.04.2021 18:13
Troll yapmadım ayrıca türkçe terim konusuna gelirsek anlık yazdığım bir şey rolü bölmemek için b kanalını da kullanmak istemedim şikayet açılacağını da biliyordum. Böyle basit durumlarla hep karşılaşılabilir bir durum çoğu zaman karşılaşıyorum ama şikayet açmıyorum. Bu durumlarda insanları uyarmak, öğretmek daha mantıklı bir sebep geliyor. Tabi role-play sonuçta gidipte kimsenin oyun zevkini baltalamıyorum troll dediğin konuda da. Savunmam bu kadar. Keyifli roller dilerim.
« Son Düzenleme: 25.04.2021 18:15 firstlive »

#2 - 25.04.2021 18:31
Troll yapmadım ayrıca türkçe terim konusuna gelirsek anlık yazdığım bir şey rolü bölmemek için b kanalını da kullanmak istemedim şikayet açılacağını da biliyordum. Böyle basit durumlarla hep karşılaşılabilir bir durum çoğu zaman karşılaşıyorum ama şikayet açmıyorum. Bu durumlarda insanları uyarmak, öğretmek daha mantıklı bir sebep geliyor. Tabi role-play sonuçta gidipte kimsenin oyun zevkini baltalamıyorum troll dediğin konuda da. Savunmam bu kadar. Keyifli roller dilerim.
32 levele ulaşmış birisini uyarmam gerektiğini düşünmüyorum neyse admin kararı bekleyelim.

#3 - 25.04.2021 18:33
32 levele ulaşmış birisini uyarmam gerektiğini düşünmüyorum neyse admin kararı bekleyelim.

Bekleyelim bro sıkıntı yok. :)

#4 - 25.04.2021 20:24
Her şey ortada, ceza alacak. K&A