Konu: [24.04.2021 Alessandro_Luciano Ramses_Nada] İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 225 defa)

#0 - 24.04.2021 23:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alessando_Luciano @Alessandro_Cartel   Ramses_Nada @m1troo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ferrari_Francesco @samedov Feliciano_Esposito  @MadeONEday

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2021 23.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir Çok İhlal.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk olarak Gym'de karşılaştık, güvenli bölgede agresif rol yaptılar sonra do dan belirttim dışarıya çağırdılar, oradan uzaklaşırken bir çok kez aracıyla Car Ramming yaptı, orada ise dükkana girdim çıktığım anda saldırdılar Spawn kill yaptılar, oradan sonra araca bindim, araçtan bir çok kez Car Jacking yaparak araçtan attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İhlaller olmasaydı eğlencebileceğimiz bir rol olacaktı fakat maalesef ihlaller oldu.

« Son Düzenleme: 24.04.2021 23:56 judge1 »

#1 - 25.04.2021 01:41
guzel kardesim seni aractan atip dovdum gercek hayata oyle yapilir degil mi sen olsan sende adami adip aractan doversin bu kadar basit

#2 - 25.04.2021 01:46
guzel kardesim seni aractan atip dovdum gercek hayata oyle yapilir degil mi sen olsan sende adami adip aractan doversin bu kadar basit
Emotesiz?

#3 - 25.04.2021 01:48
emoteye gerek yok orda cunku emote neden var biliyormusun mesela oyunda masadan siseyi ve yada siseyi firlatir gibi seyler yok diye kulaniliyor emote ama oyunda olan seylerde emote kulanmaya gerek yok mesela aractan atmak kardesim sen emotesiz siseyi alip ta adamlarin kafasina firlatabilirmisin yada masadan siseyi alip brakabilirmisin tabikide hayir onlar sistemsel olan seyler kardesim

#4 - 25.04.2021 01:51
Birincisi üslubuna dikkat et, ikinci bir konu ise o zaman emote vermeden adama saldır, yumruk at, sistemsel yapılıyor, kurallar boşuna yok değil mi? kurallar kısmını tekrar okursan iyi olur.

#5 - 25.04.2021 01:53
Car Ramming, Spawn kill konusunda da savunamnı bekliyorum

#6 - 25.04.2021 01:55
guzel kardesim ne spawn kill siz iceri girip cikiyorsunuz yerde dayak yiyorsunuz iceri giriyorsunuz kapidan nasil oluyor bu girip cikiyorsunuz girip cikiyorsunuz boyle olmaz trolling oluyor bu

#7 - 25.04.2021 01:56
kardesim emotede yumruklarini sikar ve sag ve sol ellerini yumruk yaparak sistemsel diye bisey yok ama o yuzden emote veriyoruz yumruklarini sikmak icin ama aractan atmak icin emote bence yok cunku sistemsel

#8 - 25.04.2021 02:03
guzel kardesim ne spawn kill siz iceri girip cikiyorsunuz yerde dayak yiyorsunuz iceri giriyorsunuz kapidan nasil oluyor bu girip cikiyorsunuz girip cikiyorsunuz boyle olmaz trolling oluyor bu
İlk defa trollingin bu olduğunu duyuyorum bence de araştır. https://wiki.vice-rp.com/kurallar/oyun-kurallari

#9 - 25.04.2021 03:22
kardesim benim gercekten dogrusun ama sizin hatanizda var sizde bisey uzi siktiniz bende sikayet acicam s var