Konu: [24/04/2021] Julia_Kozlov @skyz  (Okunma sayısı 274 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2021 21:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Julia_Kozlov @skyz ,

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Leidy_Mitchell @TheMario ,

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  24/04/2021 - 21:36,

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM,

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterimi paylaşılmış olunan ekran görüntüsündeki bölgede AFK bıraktığım esnada oyuna bir süre sonrasında tekrardan giriş yaptım ve can barının %3'lük farklılıklara düştüğünü farkettim sonrasındaysa hasar veren kişiyi tespit etmek için Leidy_Mitchell karakterinin yöneticisinden OOC olarak sistemsel yaralıya düşürmesini rica ettim ve de /hasarlar komutuyla bunu tespit ederek kişiyi PM üzerinden uyardım. Sonrasındaysa alışık olduğumuz gibi karşılık olarak pm kutucuğunu kapattı, ayrıca Leidy_Mitchell karakteri'ninde aynı sebepten ötürü sistemsel yaralıya düşüren kişinin @skyz karakter yöneticisi olduğu kanahıtındayım. Gerekli log kontrolleri'nin sağlanılıp kişinin hak ettiği cezanın verilmesini bekliyoruz,

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.04.2021 21:58
Ben herhangi bir şekilde şahsa vurmadım, PM kapatmamın nedeni bulunduğum Yarış rolün'de ss almam. Ayrıca Admin kandırma'ya kalkışmakta, onu ben değil arkadaşı düşürmüştür kontrol edebilirsiniz. Savunmam bu kadar, iyi geceler.

#2 - 24.04.2021 22:04
Ben herhangi bir şekilde şahsa vurmadım, PM kapatmamın nedeni bulunduğum Yarış rolün'de ss almam. Ayrıca Admin kandırma'ya kalkışmakta, onu ben değil arkadaşı düşürmüştür kontrol edebilirsiniz. Savunmam bu kadar, iyi geceler.
Savunmanızdan şikayeti tamamen okumadığınızı kolayca anlıyorum.
Ben yaralı konuma düşürdüm çünkü hasar veren kişiyi bulabilmek ve şikayeti oluşturabilmek içindi.

#3 - 06.05.2021 15:19
Anlık missclik olayları olmuş olabilir, olabilecek şeyler bunlar. Büyük bir can düşüşü de olmamış, olayı büyütmenin anlamı yok. Özel mesaj kapatma konusunda da herkes özgür. Herhangi bir ceza uygulanmayacak.