Konu: [24.04.2021 - Bartev_Arsesian - Zohrag_Arsesian] DM+OOC KİN  (Okunma sayısı 453 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2021 19:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bartev_Arsesian @josep  Zohrag_Arsesian @ElwenKleins 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [24.04.2021 - 18:40]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OOC kin.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OCC kin kaptıkları İkinci ss de Makse numarasın dan belli oluyor. Dm yaptıkları da rolsüz bir şekilde Sıktıklarından 1. ss de belli oluyor...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1.Şikayet ss'i

2.Şikayet ss'i

Ek açıklamalar(varsa): Şikayeti ben açtım [Samuel_Vercetti] Olaya aslen şahit olan kişi hiç şikayet açmadığı için bilmiyordu ben açtım o yüzden. Ceza almalarını arz ediyorum,İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 24.04.2021 20:10 XXliceXX »

#1 - 24.04.2021 20:18
Sizin OOC kin yaptığınız ortada apaçık belli şahısların yanına parklı aracımızı almaya gittik orada OOC arkadaşı olduğu için Marshall karakteri yumruk atıyor Bartev karakteri ise orada sizi Razmik yolladı fazziniye sıkmışsınız gibi birşey söylüyor (Fazzini ve Greco savaşı bitti sıkana kasparov sıkacakdı) korkutmak amacıyla aralarında geçen trollü Cascio karakteri IC role döküyor. Karakterlerimiz Razmik karakterinden korktuğu için oradan uzaklaşmaya çalışıyor ama arkada Cascionun huntleyi var çıkamayıp şahısım karşıdaki kişilere küfür ediyor ve aralarında küfürleşme geçiyor Razmik karakteri Bartevi arıyor ve ikimizi çağrıyor ikimiz çağırıldığı yere gidiyoruz. Gittiğimiz yerde Razmik karakteri bizden para kesiyor ve dayak atıyor. Bartev karakteri Greco yüzünden olan bir olay yüzünden sinirleniyor ve silahını alıpGrec oya gidiyor Zohrag karakteri silahını çekiyor sadece bir el havaya doğru ateş ediyor. Herhangi bir şekilde şahısa mermi atmıyor hasarların ssini Bartev atacaktır Bize agresif davranıp küfür etmeselerdi bir şey yapmayacaktık.

(orada silah gösteriyoruz 2 kişi silahlıyız şahıslar silahsız agresif role giriyorlar fear rp 0)

(Emote veriyorum bi el havaya sıkıyorum karşı ateş gelirse diye)

#2 - 24.04.2021 20:22
Öncelikle marhabalar sizle güzel vakitlerimiz oldu yolumuzu ayırdı aracım orda olduğu için oraya geldim ve marshall karakteri occ arkadaşı olduğum için yumruk attı bende orda ufak bir yalan ve şakalaşma manasında razmik size sıkmam için gönderdi dedim ardından ıc role döküldü razmik karakteri beni dövüp para kesince benimde karakterim sinirlenip karşıdaki şahısa ateş etti occ kin yok kanıtlıcak ss iniz varsa atabilirsiniz.

#3 - 24.04.2021 20:25

#4 - 24.04.2021 20:27
Birliğim hakkında savunmayı daha detaylı yapmak isterim, OOC kin hakkında herhangi bir şey göremeyenler için, arkadaşlar 2.SS'te bizim birliğimizde üstüne, bizim ile baskına geliyorlar. Birlikten ayrılmalarının üzerine, bugün hoodumuza gelip beni patronum gönderdi, sizin topuğunuza sıkmaya geldim gibi şeyler söylediler  ::) Bunun üstüne Cascio, patronlarını arıyor, ve arkadaşlar arama şakasına geldim gibi şeyler söylüyor :) NC atıp gelip şaka'da olsa bunu yapmaları, bilemem ne kadar mantıklı... Patronunu arayınca gelip arkadaşlar silahla sıkmayı mantıklı vuruyor. Ne'de olsa gerçek hayatta patronuna şikayet ettiğinde deagle ile sıkacaktır ya...

#5 - 24.04.2021 20:29
Öncelikle merhabalar birliğim adına konuşacağım şikayet de ismi geçen Bartev Arsesian ve Zoghar Arsesian daha önce bizim birliğimize çıkmış kişilerdir. Şikayete gelir olur isek şahıslar Mix yapıp gelip bize sataşıyor ve olayların ilerlemesi üzerine kin besleyip gelip sıkıp DM atıyorlar gerekli screen shot lar şikayette mevcut zaten, iyi forumlar dilerim admin kararı fazla chat yapıp şikayetin önünü kapatmaya gerek yok her şey  :vice: Roleplay için iyi forumlar.  :sampanya: :vice:

#6 - 24.04.2021 20:29
Öncelikle marhabalar sizle güzel vakitlerimiz oldu yolumuzu ayırdı aracım orda olduğu için oraya geldim ve marshall karakteri occ arkadaşı olduğum için yumruk attı bende orda ufak bir yalan ve şakalaşma manasında razmik size sıkmam için gönderdi dedim ardından ıc role döküldü razmik karakteri beni dövüp para kesince benimde karakterim sinirlenip karşıdaki şahısa ateş etti occ kin yok kanıtlıcak ss iniz varsa atabilirsiniz.
Zaten aracınızla oraya geldiniz, agresif rol yapıldığına dair bir kanıt atarsanız sevinirim.

#7 - 24.04.2021 20:31
Herşeyin ss ini alamam sorun patronuma söylemeniz değil benim patronum tarafından ağır şekilde dayak yiyip 10 bin dolarımın alınması

#8 - 24.04.2021 20:32
Birliğim hakkında savunmayı daha detaylı yapmak isterim, OOC kin hakkında herhangi bir şey göremeyenler için, arkadaşlar 2.SS'te bizim birliğimizde üstüne, bizim ile baskına geliyorlar. Birlikten ayrılmalarının üzerine, bugün hoodumuza gelip beni patronum gönderdi, sizin topuğunuza sıkmaya geldim gibi şeyler söylediler  ::) Bunun üstüne Cascio, patronlarını arıyor, ve arkadaşlar arama şakasına geldim gibi şeyler söylüyor :) NC atıp gelip şaka'da olsa bunu yapmaları, bilemem ne kadar mantıklı... Patronunu arayınca gelip arkadaşlar silahla sıkmayı mantıklı vuruyor. Ne'de olsa gerçek hayatta patronuna şikayet ettiğinde deagle ile sıkacaktır ya...
SS'in varsa bekliyorum böyle birşey yapmadım kanıt bekliyorum.

#9 - 24.04.2021 20:36
Zaten aracınızla oraya geldiniz, agresif rol yapıldığına dair bir kanıt atarsanız sevinirim.
Bartev Arsesian Karakterinin aracı oraya parklı onu alacaktık orada aralarında troll yapıyorlardı. Ben Orada sizin karakterlerinize  küfür ediyorum Thomas karakteri "Annenle tanıştırırım seni" "anneni çokmu özledin ve benzeri söylemlerde bulunup küfür ediyor" loglar kontrol edilebilir.

Yazılarınızı yazarken tek kişiyi belirterek yazın tek hatam Emote vermek onuda karşı bir silahlı saldırı olursa diye verdim ne mermi patlattım nede sizi tanıyormuş gibi rol yaptım eğer sizi tanıyor gibi bir rol yaptıysam ss atabilrsiniz ortaya 20 tane şey atıp 2 ss atıp sadece tekinin geçerli olduğunu bildireyim OOC kin burada söz konusu değil OOC kin yapsam direk gelir sıkardım ama 500 mb'lik bir oyun için bu kadar yalan söylemeniz insanı güldürmüyor değil.
« Son Düzenleme: 24.04.2021 20:38 ElwenKleins »