Konu: [24.04.2021 - Birden Fazla Kişi] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 644 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2021 14:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trisha_Madelyn @egecopro Maria_Rosva @BenitaXv2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olay bölgesindeki oluşum üyelerim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2021 02:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood baskını savunması için çatıya pozisyon alıyorum, herhangi bir helikopter devriyesinde gözükmemesi için AK-47 model silahımı yere bırakıyorum. Sonrasında Maria_Rosva karakteri hile panelinden yerdeki silahı görüp yanıma ışınlanıyor. Yan karakterinde olduğunu unutmuş, bu sebepten dolayı silahı alamıyor ve geri gidiyor. Sonrasında arkadaşına iletmiş olmalı ki, başka bir oyuncu aynı şekilde yanıma ışınlanıyor ve silahı alıp /q atıyor. O sırada @Scealten admin ile iletişimdeydim, uzaktan da olsa olayı takip etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Maria karakterinin yanıma tp olup, yan karakter olduğu için silahı çalamaması:
Spoiler: GösterGizle

Sonrasında arkadaşına haber vermesi ve onun da aynı şekilde ışınlanıp silahı çalması:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlarımızın bu harikulade organize hile kullanımlarının, yasaklama ile ödüllendirilmesini ve silahımın iadesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 24.04.2021 14:12 Orh4n »

#1 - 25.04.2021 20:21
Silahı ben almadım @gokocopro @egecopro isimleride aynı zaten ipden bakabilirsiniz benimle alakası yok.

#2 - 25.04.2021 20:32
Silahı ben almadım @gokocopro @egecopro isimleride aynı zaten ipden bakabilirsiniz benimle alakası yok.
"Silahı ben almadım, sadece yan karakterde olduğumu unutup teleport atarak almayı denedim", evet dostum.

#3 - 25.04.2021 20:43
Selamlar olayın benimle hiç bir alakası yok. @egecopro OOC olarak öz kardeşimin hesabı. IP logları demişsin bu konu hakkında geçmişte iki kere Ticket açtım. Ticketler kontrol edilebilir. Kardeşimi bu konu hakkında OOC olarak uyardım ve olayın korkusu ve heyecanı ile silahı bıraktığını ve oyunu bırakacağını söyledi. Şikayete yanıt yazmayacakmış ve oyunu bırakacakmış karakteri banlanabilir. Olayla bir alakam yok daha fazla etiketlemezsen sevinirim.

Kendi savunman ile ilgilen istersen. İyi forumlar, iyi roller.

#4 - 26.04.2021 12:44
"Silahı ben almadım, sadece yan karakterde olduğumu unutup teleport atarak almayı denedim", evet dostum.

Alt karakterle silah alınmadığını biliyorum dostum ışınlanmadım daha fazla uzatma admin kararını bekle.

#5 - 26.04.2021 18:01

Alt karakterle silah alınmadığını biliyorum dostum ışınlanmadım daha fazla uzatma admin kararını bekle.
Evet dostum, ışınlanmadın. Benim helikopterle çıktığım çatıya senin yaya şekilde çıkman da tamamen tanrısal güçlere bağlı zaten, evet. Suçluluk psikolojisinden gelen agresif tavırlarını bastırmanı öneririm, sakin kalmak önemli. Admin kararı bekleyebiliriz.

#6 - 27.04.2021 14:55
Kişiler yasaklandı.