Konu: Melvin_Carell Hatalı Do + Noob Dm + Pm Kışkırtma.  (Okunma sayısı 184 defa)

#0 - 23.04.2021 21:10
◆ Rapor ettiğiniz oyuncu: Melvin_Carell
◆ Olay tarihi: SS
◆ Olay saati: SS
◆ Karakter adınız: Giovanny_Eustacia
◆ Kural ihlali: Noob Dm Hatalı Do Pm Kışkırtma
◆ Kuralı nasıl ihlal etti?: Noob Dm Hatalı Do Pm Kışkırtma Role Giriyorum Adamlarla Rolümü Baltalıyor.
◆ Raporunuzu destekleyecek kanıtlar https://i.resmim.net/YtK3l.png   https://i.resmim.net/Yti88.png
◆ Eklemek İstedikleriniz:
« Son Düzenleme: 23.04.2021 21:41 ardaadanur »

#1 - 24.04.2021 14:49
Merhaba,

Olay anında oradaydım, şahidim. Hatalı emote veren sensin dostum, kanıt olarak ss koymadan önce tekrardan bir kontrol et istersen. /do'dan rol check yapıyorsunuz. Açtığınız şikayet konusu, Noob DM hakkında da konuşayım, seni orada döven bendim. Emote verdim, vermediğime dair videon varsa gönder kanıt olarak değerlendirilsin. Kişi PM de kışkırtmamış, PM kışkırtan da sizsiniz gördüğüm kadarıyla, kişiyi kışkırtıyorsunuz "Yersin 300 dk veya trollingden sınırsız" Bu gayet kışkırtıcı bir cümle. Ayriyetten onaylı birlik hooduna fear rp yapmadan uyuşturucu satmaya geliyorsunuz. Bu şikayet sonucunda büyük ihtimal siz ceza alacaksınız.

İyi günler.

#2 - 24.04.2021 14:56
Merhaba,

Rolün başından itibaren anlatıyorum:
Giovanny Eustacia mahalle üyesi benim karakterime ve birkaç başka mahalle üyesi Afro Amerikan karaktere uyuşturucu satmaya çalışırken dövülüyor. Araç gaspı emote'u veriliyor, ardından Giovanny ss'de görüldüğü üzere /do'dan rol check yapıyor, ki hatalı. Ben de ciddiye almayıp: "Tamam .d" yazıyorum, çünkü biliyorum ki şahıs hatalı. Oradan uzaklaşırken Giovanny karakterini oynatan şahıs ben dahil rolde olan herkesi PM'den kışkırtıyor: "Forum'da görüşürüz, Allah'a emanet" diye. Ancak söylediği şey bizim PM kışkırtmada bulunuyor olmamız. @ardaadanur bence attığın ss'de yazdığın: "Yersin 300 dakika ya da trolling den sınırsız" cümlesinin agresif olup olmadığına bak, ondan sonra kimin kimi kışkırttığına karar ver.

İyi forumlar.

#3 - 24.04.2021 15:44
Ben Burda Kışkırtıcı Bir Şey Demiyorum Senin Yaptığın Bir Şey Demiyorum Evimn Önün De Mari Satıyorum Direk Yumrukluyorsunuz.

#4 - 24.04.2021 15:45
Hadi Onaylı Hood Un İçinde Olsa Bir Şey Demiycem Ev Onaylı Hood'un Dışında.

#5 - 24.04.2021 18:37
Merhaba,

Yazdığın cümle gayet de kışkırtıcı bir cümle, onaylı hoodda uyuşturucu satarsan sonuçlarına katlanırsın, Melvin_Carell'ı suçladığın her iddiayı çürüttük dostum, fakat senin hataların var. Büyük ihtimalle bu şikayetten sen zararlı çıkacaksın.

İyi forumlar.

#6 - 24.04.2021 18:46
Merhaba,

Evinin minimap'teki turuncu bölgede olmaması, orada afro-amerikan gangster çoğunluğunun olmadığı anlamına gelmez. Sonuçta o bireylere uyuşturucu satmaya çalışıyorsun, ve FearRP ihlalinde bulunuyorsun halinden ödün vermeyerek.
Bizim ve senin yazdığın, ama savunmanda göstermediğin ss'lerden birkaç tanesi ektedir:

Ortada Noob DM durumu yok, her eylem emote ile yapıldı.

İyi forumlar...

#7 - 24.04.2021 19:05
Aga evim hood'un arkasında içinde değil.

#8 - 24.04.2021 19:07
Ve Dediklerim Hiç Bir Şey kışkırtmıyor.

#9 - 24.04.2021 20:33
Merhaba,

Son iki asıllamalarının neden yanlış olduğunu zaten önceki açıklamalarda belirttim.

İyi forumlar.  O:-)