Konu: Elvin Francis [Bug Abuse]  (Okunma sayısı 449 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2021 20:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elvin Francis @LogaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Emre77x @macro0001

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.04.2021 15:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilere baskında bulunduk, Elvin Francis'e sıktığımız zaman HP'si hiç düşmedi, büyük ihtimal esc'ye basarak bug yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
2:06 dk

Ek açıklamalar(varsa): Umarım bu ihlal cezasız kalmaz.

#1 - 23.04.2021 21:01
6 kere shotgun ile sıkıp düşmeyende ne bilim :DD, şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.04.2021 21:19
Selamlar, iyi geceler. Sorumluluk bana ait olduğundan ve arkadaşımın bilgisayarının müsait olmamasından ötürü savunmasını ben yazacağım arkadaşımın.

Van Ness Ave oluşumu altında uzun zamandır sosisli satma rolleri yapıyoruz, içine girilebilen bir araç modu kullanıyoruz. Eğerki shotgunlarınızı bagajlarınıza koyup bir takım sosyal roller yapsaydınız ve ya forumda şehir hayatı konusuna göz gezdirseydiniz bunu görebilirsiniz. Bunun daha önceden iznini almıştık, ki arkadaşımız çatışmada aktif olarak yer almıyor. Bu modu çatışmalarda çıkar amaçlı kullanmıyoruz, keza böyle çatışma rollerimizde yok. Arkadaşım orada rol paslayarak sosisli satıyor. Gördüğüm üzere aktif olarak illegal bir birliğiniz olmamasına rağmen, illegal bir role giriyorsunuz. Buna nazaran bizim bir şikayetimiz yok, oradaki diğer aktif rol yapan birlik ile sizin aranızda olan bir durum belirtmek istedim. Arkadaşım müsait olduğunda sosisli rolü yaptığını doğrulayan videoyu upload edecek. Elvis zaten sosisli arabasından çıktıktan sonra hasar almaya başlıyor, bu videoda da gözüküyor. Lütfen bu tarz basit durumlarda şikayet açmayarak insanlar ile olumsuz ilişki kurmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

#3 - 23.04.2021 21:33
Arkadaşının sosisli satıp rol paslaması benim son derece umrumda olmaz. O zaman 20 dakika sonra neden Deagle ile bize ateş açıyor? Benim anlamadığım olay bu.

#4 - 23.04.2021 21:36
Selamlar, iyi geceler. Sorumluluk bana ait olduğundan ve arkadaşımın bilgisayarının müsait olmamasından ötürü savunmasını ben yazacağım arkadaşımın.

Van Ness Ave oluşumu altında uzun zamandır sosisli satma rolleri yapıyoruz, içine girilebilen bir araç modu kullanıyoruz. Eğerki shotgunlarınızı bagajlarınıza koyup bir takım sosyal roller yapsaydınız ve ya forumda şehir hayatı konusuna göz gezdirseydiniz bunu görebilirsiniz. Bunun daha önceden iznini almıştık, ki arkadaşımız çatışmada aktif olarak yer almıyor. Bu modu çatışmalarda çıkar amaçlı kullanmıyoruz, keza böyle çatışma rollerimizde yok. Arkadaşım orada rol paslayarak sosisli satıyor. Gördüğüm üzere aktif olarak illegal bir birliğiniz olmamasına rağmen, illegal bir role giriyorsunuz. Buna nazaran bizim bir şikayetimiz yok, oradaki diğer aktif rol yapan birlik ile sizin aranızda olan bir durum belirtmek istedim. Arkadaşım müsait olduğunda sosisli rolü yaptığını doğrulayan videoyu upload edecek. Elvis zaten sosisli arabasından çıktıktan sonra hasar almaya başlıyor, bu videoda da gözüküyor. Lütfen bu tarz basit durumlarda şikayet açmayarak insanlar ile olumsuz ilişki kurmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

Sizin çatışma ile bir alakanız yoktu diyorsunuz, fakat siz Cruzz Lee'yi yani @Emre77x 'i IC olarak kaçırmıştınız. Sonuç olarak siz de düşmanımızsınız, burda olan şey iki düşmanı da aynı yerde yakalamak. Son olarak biz sizin yaptığınız Bug hakkında şikayet açtık yani konuyu farklı yerlere getirmez iseniz sevirim. Admin kararı  :vice:

#5 - 23.04.2021 21:38
Arkadaşının sosisli satıp rol paslaması benim son derece umrumda olmaz. O zaman 20 dakika sonra neden Deagle ile bize ateş açıyor? Benim anlamadığım olay bu.

Lütfen üslubunuzu takının ve 20 dakika sonra deagle ile ateş açtığı ss'i atın.

#6 - 23.04.2021 21:40

Arkadaşımın herhangi bir ss atmasına gerek yok. Biz burada kişinin yaptığı bug hakkında şikayet açık, lütfen sonuçlandırılsın.
« Son Düzenleme: 23.04.2021 21:45 AdoBey »

#7 - 23.04.2021 21:41

Savunmamıza ekleyeceğimiz başka bir şey yok. Arkadaşımız aktif olarak çatışmıyor, rolünü yaparken bir DM'e maruz kalıyor. İyi roller. Yetkili kararını bekleyebilirsiniz.

#8 - 23.04.2021 22:45

https://resimyukle.link/i/q9AqV

« Son Düzenleme: 23.04.2021 22:53 AdoBey »

#9 - 25.04.2021 17:02
Konu sonuçlanabilir mi? :vice: