Konu: Peter Pan: Return to Neverland  (Okunma sayısı 508 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2021 05:46

2019 senesiydi, inanır mısın henüz daha rastalarım bile yoktu dostum. İyi bir adamdım, kız arkadaşım ve ailem bana değer veriyordu. Kaptın demi ne demek istediğimi, herkes gibiydim. Ness caddesinde bir kaç sıkı dostum vardı. Sık sık araba kiralar ve sağlam partilere giderdik. Ucuz kenevirler alırdık, onlara sativa diyorlardı. Arabada dört kişi olurduk. Evet evet, Ness'in serserileri. Genelde arabayı ben kullanırdım, Porter öne oturur ve sigarayı sarardı, içimizde en sağlam sigara çeviren oydu. Arka sağ koltukta şaşmaz Pirozzi otururdu. Sony amcanın çocuğu, ondan söz ediyorum. Şu yardım kuruluşu, İtalyanlara yardım eden dernekten bahsediyorum. Pirozzi camı açar ve sigarayı dudaklarının arasına alırdı, kızların bacaklarına bakar onlara laf atardı. Pat Dick ise genelde sigaranın en son fırtını alan kişiydi. Yea, sigarayı fazla harlar yakardı, o yüzden en son ona dönerdik. Ne demek istediğimi yakalıyorsun değil mi? Güzel seneydi ahbap, Ness'te pek bela göremezdin. Commerce ara sokaklarında dönen basit esrar ticaretlerinden başka pis bir iş yoktu. Ucundan yakalardım onunda, Porter işin içine girmemizi istiyorken diğerleri pek yeşil ışık yakmıyordu. Sikeyim, parti tayfası o ikisi. Özellikle Pat Dick, partilerin yıldızı falan olmaya oynuyordu. Porter şu Little Fiero'daki İtalyan heriflerden sürekli iş bağlardı, ufak tefek teslimatlar ve günü birlik işletme işleri. Yea, hiç unutmuyorum altı saat boyunca Gemini'yi temizlemiştim bir kere. Siktiğim taşaklı adamları, onlardan nefret ediyorum. İyi arabalara biniyorlardı. Bazen topu büyük olanlar, onlar sağlam olur belleri doludur kuzen. Ne dediğimi kaptın sen. Bir kere pahalı Mercedesi'ni temizlememiz için bize verdi ve onunla Las Colinas tepelerine çıkmıştık, herifin arabasına sağlam bir sigara dönmüştük. İyiydi, o günü hiç unutmam. İşler büyüdü kuzen, para kazanıyorduk ve pis adamlarla takılıyorduk. Bu İtalyanlar dışında da adamlar vardı, Commerce'in topu büyüklerinden yine, Ness caddesinde torba tutanlar ya da tutturanlar. Bir kaç kez bize bir kamyonet verdiler ve kenevir taşıttılar. Para falan yok ahbap unut. Çantadan bize de pay düşmüştü. Bir keresinde quebec gold taşıdığımızı bilirim, içtiğim en iyi kenevirdi moruk.

S*keyim kendimi bir erkek hissettiğim günü anlatıyorum sana, bir sevkiyat olucaktı ve direksiyonda yine bil bakalım kim vardı? Ben vardım seni ahmak hergele. Herifle paslaştık ve onunla Ocean Docks'ta buluştuk, malı verdi ve parasını aldı. Ardından ahmak herifler bizi ateşe aldı dostum şaka yapmıyorum. Kendimi kızılderililerle çarpışan bir batılı gibi hissettim. İnanır mısın? Bir an orada öleceğimi bile düşündüm, beni anlıyor musun? Hadi oradan bunak! Buradayım dostum, ölmedim karşındayım ya. Neyse iyi dinle, heriflerden çantayı aldı bizim serseriler ve arka koltuğa geçtiler. Direksiyondan izliyorum. Birden arabaya binen son serseri, onun adı Dana Mike'dı, kapıyı açtı ve silah sesi geldi. Mike'ı kalçasından vurmuşlardı ahbap, herif arabanın içine dana gibi bağırarak düştü. Ölmedi yaşıyor, şuan hasta bakıcısı kendisi. Coffman kapandıktan sonra işsiz kalmış olabilir, bağlantıyı kopardık onunla. Arabayı tilkiden kaçan bir tavşan gibi kullandım kuzen, delik deşik oluyorduk. Verdikleri esrar da baya tırt çıkmıştı. Gecenin sonunda Ness caddesinin güzel kızı Erica'da kaldım. Onu o gece düzemediğime daha çok üzülüyorum.

Kendimi o gün bir gangstar gibi hissettim. Artık Fiero'lu adamların işlerini kovalamayı bırakmıştım. Garson ya da bir temizlikçi değildim. Özellikle Mercedes yıkayan bir ayakçı falan geçmiştim o işleri. Belalı adamları taşıyordum. Dana Mike iptaldi artık. Bizimle çalışmayı bıraktı. Zaten bir kaç paketten sonra ben de sadece Commerce'de Ness caddesinde işleri çevirmeye başladım. Orada trafik kuruyorduk ufaktan. Porter falan o tayfayla takılırız hala. Ama diğer ekiple ara baya bir açıldı. Bir çoğu şuan purosunu içiyor ve emekliliğin tadını çıkartıyor yirmili yaşlarında. Ben de bir fotoğrafçıda işe girdim, kendime iyi bir araba aldım hatta o zamanlar. Las Colinas'ta bir daire kiraladım. Fotoğrafçıdan kovuldum daha sonra, her neyse bunlar hep güzel anılar. Şuan rastalarım bile var ahbap, bildiğin böyle çeneme kadar. O zamandan eser bile yok. En çok Fiero'lu adamların işlerini kovaladığımız beladan uzak günleri özlüyorum.

Peter ve Porter, Peter'ın arabasında / 2021.
« Son Düzenleme: 14.05.2021 20:10 Chiko »
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Steiner, sevenbad, lastgunmobster,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 23.04.2021 05:53
Güzel çar, seviyorum bu adamı  :o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 23.04.2021 05:59
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 23.04.2021 13:03
OOC alımlar açık mı :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 23.04.2021 13:06
Çok iyi bu çarlar  O:-)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 23.04.2021 14:39
skinny pete  :-[
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 23.04.2021 14:46
derek takeover? :uzi:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 27.04.2021 13:52

Patron oliyim konuyu çoksel yapıcam dostlar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 27.04.2021 14:44
gönlümde patronsun, yetmez mi @Chiko
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 27.04.2021 14:46
gönlümde patronsun, yetmez mi @Chiko

Tanıtımı haftasonuna falan güncelliyorum. Kilit.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok