Konu: Jasmin Camberell Sunucu Reklamı  (Okunma sayısı 133 defa)

#0 - 22.04.2021 15:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jasmin Camberell @Ascalon25

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.04.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu reklamı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oluşum tanıtımına başka bir sunucunun ismini gizlemeden atıyor, sunucu tanıtımı yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yukarıdaki SS'in atılma amacının tamamen sunucu ismi vermek olduğunu düşünüyorum çünkü boş bir ss ve sadece sunucu ismi gözüküyor. SS daha yeni atılmış, tarihi yakın bir tarih. Reklam yapan kişiler sunucudan uzaklaştırılıyor diye biliyorum. Yönetim gerekli kararı verecektir.

« Son Düzenleme: 22.04.2021 15:18 h0ze »

#1 - 22.04.2021 15:44
Konuya şöyle bir açıklama getireyim kullandığımız sitelerden dolayı ss'ler haberimiz olmadan değişior sadece bu değil başka kişilerdede oldu kasıtlı olarak gidip başka bir serveri bir birlik R17'si atmaz ondan dolayı sorun bizden kaynaklı değil sitelerden kaynaklı.

Bir sürü sayfa var oraları kullanabilirsiniz, en basitinden discord adresi üzerinden resmi alıp [ img][/img]  içine atsanıza bile gözüküyor. Kasıtlı ya da kasıtsız (ki kasıtsız olduğunu sanmıyorum)Burada bir ihlal var.
« Son Düzenleme: 22.04.2021 15:46 h0ze »

#2 - 22.04.2021 15:46
Merhabalar oluşum sahibi olduğum için onun adına kısa bir savunma yapacağım bu bilerek yapılan bir şey değil hızlı resim sitesinde sorun olunca farklı sitelere yöneldik fakat sitelerde kod sorunu olduğu için bir ss yükledikten bir kaç saat sonra o kodla farklı kişinin SS'nin yerini değiştiriyor bunun hakkında bir duyuru geçildi.

#3 - 22.04.2021 15:48
Arkadaşlar sitelerde problem varsa dediğim gibi en basitinden discord üzerinden yükleme yapabilirsinz, bu durum beni ilgilendirmiyor. Sonuçta ortada bir sunucu reklamı geçiyor ve bir çok kişi bu sebeple banlamıştı. R17 gibi bir birlik üyesi SS'lerine özen göstermiyorsa bu bizim yapacağımız bir şey değil, sadece şikayet edilen kişi savunma yaparsa sevinirim aksi halde diğer kişiler için rapor etmek zorundayım, iyi günler.

#4 - 22.04.2021 15:50
Bu SS'lerdede aynı sorun olmuştu bakabilirsiniz.

#5 - 22.04.2021 15:50
Sitedeki sorun yüzünden yaşanabilecek durum bunlar. Sitenin azizliğine uğramış olabilirler, kasti olduğunu düşünmüyorum. Bildirim için teşekkürler. Birlik konunuza görüntü atarken geçici süreliğine discordu kullanabilirsiniz, daha etkili olacaktır. @mags