Konu: Leonell_Rose  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.04.2021 11:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonell_Rose @Lordusbackinbusiness

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Oyun içerisinde /PM kanallarından ya da /B kanallarından yapılan bilgi paylaşımları, bir mal alıp satma, herhangi bir rol değeri taşıyan paylaşım ise /b ve /PM gibi kanallar OOC kanallar olduğu için kişi Metagaming kuralını ihlal etmiştir, bu durumda yüksek bir cezaya tabii tutulabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
Alıntı
/b

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: /ame'den düzkontak yazısını görüyor ve oraya doğru gidiyor, hemen. sonrasında ben geliyorum ve onu düşürüyorum, düşürdüğüm yeri videoya almamış. düşürüldüğü gibi /b'den '?' yazıyor aktif rol ortamında /b kullanıyor. bu hata, yüksek levelli bir adamın bunu yapması, onu kötü gösterir. aktif rol ortamında /b'den değilde, pm üzerinden yazabilrdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): /b ve metagame.

« Son Düzenleme: 22.04.2021 11:28 fearwend »

#1 - 22.04.2021 11:34
Orada düz kontak atıyorsun mu diyorum, sadece yanına gidiyorum. SİSTEMSEL MASKE takmış bir kişiyi ıc çete üyesinin aracında görüyorum, önüne kırıyorum.
Mix yaparak geliyorsun, b konusu anlık gelişen bir olay. Onaylı hood olduğunu belirtmek içindi, iyi forumlar.

#2 - 22.04.2021 11:55

burdan kimseyi göremezsin, düzkontak radyo tarafından atılmıyor. /ame emoteyi gördüğün gibi oraya geliyorsun. ortada o kadar araba var, çete üyesinin arabasında olduğun kimseyi göremezsin.

ortada mixlik durum yok, orada senden önce bulunuyorduk. içeride christanı bekliyorduk, sen geldin. sen vuruldun, vurulunca şikayet açtın karşılık aldın.

#3 - 22.04.2021 16:06
Uzak noktada ve kör noktadasınız. Önünüzdeki Huntley, karakterinizin görüş açısını kapatıyor. Aracı görebilirsiniz fakat o sırada kafasını eğip alttaki kablolar ile uğraşan bir kişiyi göremezsiniz. Direkt olarak /ame üzerinde gördüğünüz yazıya göre hareket etmişsiniz. Metagaming kapsamında ceza alacaksınız. Vurulunca da direkt olarak "?" atmak yerine /pm kullanabilirsiniz ya da kanıt alarak şikayet açabilirsiniz.