Konu: Terrell Fulton @fearwend - Yetersiz rol bilgisi, fear-rp vb.  (Okunma sayısı 834 defa)

#10 - 22.04.2021 19:37
rolün gidişatı hatalı, arkadaş kendi videosundan metagame olarak geldiği için hapis yedi. gidişatı hatalı olan rol devam edilir mi, bilmiyorum.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=107465.msg438672#msg438672

#11 - 22.04.2021 21:15
rolün gidişatı hatalı, arkadaş kendi videosundan metagame olarak geldiği için hapis yedi. gidişatı hatalı olan rol devam edilir mi, bilmiyorum.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=107465.msg438672#msg438672
Rolün gidişatı hatalı, evet. Onaylı hood içerisinde tek başına sıktığın için olabilir.

#12 - 22.04.2021 22:45
yetkili kararı bekliyelim, ileti yok.

#13 - 23.04.2021 23:04
aynı şekil, sonuçlanabilir.

#14 - 23.04.2021 23:41
şunun ekliyelim; aynı olayı siz yapıyorsunuz, brystal üyesi gördüğünüz zaman. bizim hood dışı, kimin hoodunun içinde olduğu umrunuzda değil. onları hood içi düşürüyorsunuz, aynı olayı ben size yaptım. sizin hoodunuz olmadığı yerde, size sıktım. team75 hoodu sizin değil. onlardan bir kişi bile vurmadım.

#15 - 28.04.2021 21:41
xx, sikayet devam ediyor

tabancasını çeker, bunda hata yok. aynı sizde yapıyorsunuz. esinlenerek yaptığınız belli, fotoğraf.
« Son Düzenleme: 28.04.2021 22:15 fearwend »

#16 - 30.04.2021 10:47
xx, sikayet devam ediyor

tabancasını çeker, bunda hata yok. aynı sizde yapıyorsunuz. esinlenerek yaptığınız belli, fotoğraf.
Zaten tabancasını çeker emotesine laf atılmıyor ki, sen sıktıktan sonra emote veriyorsun.

#17 - 03.05.2021 11:50
xx, sikayet devam ediyor

Zaten tabancasını çeker emotesine laf atılmıyor ki, sen sıktıktan sonra emote veriyorsun.
arabadan iniyorum, bir kere arabanın üzerine sıkıyorum. rolde senden üstün bırakmıyor, hatta beni aşşağı çekiyor. ondan sonra arkaya geçip, emotemi veriyorum. hood onayı içinde basma gibi bir şey söz konusu değil, o hoodun üyesi bile değilsin. tüm her şeyi açıkladım, diğer iletilerde fotoğraflı şekilde savunma yaptım. eğer 'x' kişisinin hood onaylı yerinde, diğer birlik üyesinden bir kişiye sıkılması yasaksa. karşı tarafında ceza almasını istiyorum, fotoğrafları attım. üç kişiyiz bu arada. yetkili kararı gelebilir.
« Son Düzenleme: 03.05.2021 11:53 fearwend »

#18 - 03.05.2021 20:46
xx, sikayet devam ediyor

arabadan iniyorum, bir kere arabanın üzerine sıkıyorum. rolde senden üstün bırakmıyor, hatta beni aşşağı çekiyor. ondan sonra arkaya geçip, emotemi veriyorum. hood onayı içinde basma gibi bir şey söz konusu değil, o hoodun üyesi bile değilsin. tüm her şeyi açıkladım, diğer iletilerde fotoğraflı şekilde savunma yaptım. eğer 'x' kişisinin hood onaylı yerinde, diğer birlik üyesinden bir kişiye sıkılması yasaksa. karşı tarafında ceza almasını istiyorum, fotoğrafları attım. üç kişiyiz bu arada. yetkili kararı gelebilir.
Emote vermeden sıkıyor musun? Sıkıyorsun, uzatmaya gerek yok. İki kişi görüyorum orada, birisi aracı çalıyor birisi sıkıyor. 3 kişi olduğunuzun kanıtı varsa yollayabilirsin.

#19 - 03.05.2021 22:18

bir kere anlatıyorum anlamıyorsun. sorunların var, buyur. Morris sizden değil diyorsan.

yeter herhalde, kine gerek yok. seni tanımam etmem, yaptığın tavırlara baksana :PP oyun oynuyorsun, yaralıyla düşebilirsin. bunu sakınca etmesene.
tartışmaya girmiyorum seninle, bitti ileti yok. karşılık verme, yeter.