a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten (((çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin))) Rol her zaman devam eder.
-------------------------------------------------------------------------------------------
1.CJ Diye söylemişsin üste CJ Atmadım atıysam at kanıtını CJ Attığıma dair kabullenirim. Ek olarak diyorsunki motorla kaza yaptım sonra CJ Diyorsun tek diyeceğim şey yetersiz kanıtın olabilir veya olmayabilir bunun için OCC Yalan atmana gerek yok (üste etiketlediğin kişi CJ Atımadığımı görmüştür şahirliği savunursa bende sevinirim)
2.(Seninde belirttiğin gibi sunucuda rol sürekli devam etmekte) Bunu diyen benim ve orda ne yazmış rol "SÜREKLİ"devam etmekte. ve seninde /do dan belirtmen gerek bunu tekrarlamayacağım.
3.
@temo24 @TıkırtıS Kişiler benim sana CJ Atmadığımı görmüşlerdir ve seninde /do dan vermediğin emoteyide görmüşlerdir bu yüzden cevapalrlarsa sevinirim (Lütfen arkadaşsanız birbirinizi savunmayın açık konuşmanız rica edili)
4.Altaki videoya gelirsek madem orda bir kaza yapılmış gene senin "SUÇUN" Var yaralı kural ihlali yapıyorsun sen motorla kaza yapıyorsan /hurt /fall komutlarını kullanman gerekmektedir. Kurallardada yazdığı gibi kişinin ihlal yaptığını sanıyorsanız /pm üzerinden görüşün geri mesaj gelmese ihlal olduğundan emin olun diye.
5.Freeway'ı ittire ittire buga soktunuz ve oraya spawn olmasını sağladınız
@temo24 @TıkırtıS rolde bunu gördüler ve şahitliği onaylayacaklarını umuyorum))) Bunada hemen geleyim hiç bir şekilde bug abuse yapmadık ve freeway'ı itirmedik gene bir yalan atıyorsun kankacım. dediğin gibi.
@temo24 @TıkırtıS @yaGız @Arda00221 Bu kişiler rol ortamındaydı şahitliği kabul eder bu bu konulara açıklık getirirlerse sevinirim TEŞEKKÜRLER. (Birbirinizle Arkadaşsanız Lütfen Arkadaşınız Diye Savunmayın Gerçekleri Söylerseniz Sevinirim)
6.Gerçek hayatta polisin yanından çalışan halde(görünürde) olan bir motora binip kaçamazsın. O zaman niye insanlar oyunda 3 mermiye ölüyo? burası bir oyun ve oyunun bir kuralı vardır ve kurallara göre oynanılır bir oyunu gerçek hayatla kıyaslaman benim için saçma dostum.