Konu: Adam Tiger Retarted-RP + Emotesiz işlem + CJ + Non RP  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.04.2021 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adam Tiger @Kendine_Hüsam

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @temo24 @TıkırtıS
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted-RP + CJ+ Emotesiz işlem.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 00:30'da motorum ile giderken bir polis arabası ile çarpıştık. Çarpıştığım araç FBI Rancher model bir araç ve rolsel olarak o araç ile Freeway çarpıştığında motorun kullanılamaz halde olması gerekiyor. Bunun öncesinde siyah araç ile motoru ittirip buga soktular ve eski yerine teleportlandı, normalde tam yanımda yatık bir şekilde olması gerekiyor.(Şahitlere sorabilirsiniz) Ortada emote yok hiç birşey yok motora binip kaçıyor. Kendi karakteri şuan ölü durumda OOC Jailinde CK sebebi ile yasaklanmış gözüküyor bu karakter ile rol yapıyor. Ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada kaza yaşanmış motorun üstüne binip kaçıyor.(emote yok)

Ek açıklamalar(varsa): Elimde daha detaylı kanıt maalesef ki yok. Bu olaya benzer bir şikayet videosu:

Attığım video ki gibi aynısı gerçekleşti kişi ceza aldı.
« Son Düzenleme: 22.04.2021 11:53 Pasha »

#1 - 22.04.2021 01:13
Öncellikle Merhaba.
a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.
----------------------------------------------------------------------
https://media.discordapp.net/attachments/826432418012594257/834545263519072316/unknown.png

Kişi yaralı bir halde evet doğru ama kişi /do komutunda motorla alakalı bir emote vermemiş bulunmakta,

https://media.discordapp.net/attachments/826432418012594257/834549556242415646/unknown.png

Kişi burada Elini yüzüldüğünü ve pantosunun yırtıldığını söylüyor. Kendisinin motoru açık ve /do kanalından tekrar diyeceğim gibi motorda ne tür bir hasar var söylememekte. bende rolsel olarak motor çalışır ve üstünden kimse olmadığından çalıyorum....

#2 - 22.04.2021 01:22
Savunman için teşekkür ederim dostum;

1)Son attığın ss'de görüldüğü gibi Jack Adams karakteri ./do kanalından sormuş seninde sorman gerekirdi motor çalışır halde mi diye.
2)./me kanalından emote vermediğin için seni son anda fark ettim ve " Saniyede 20 tuşa basamadığım için " do kanaıldan emote veremedim.
3)PM Atma konusuna gelicek olursak uzlaşma aramıştım ama sen kötü niyetli bir biçimde yaklaştığın için bu gerçekleşmedi.
4)Diğer iki arkadaşın şahitliği durumunda şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
5)Karakterin ölü durumda ve sen bu karakter ile rol yapıyorsun bu ihlale giriyor.

#3 - 22.04.2021 03:14
1)Son attığın ss'de görüldüğü gibi Jack Adams karakteri ./do kanalından sormuş seninde sorman gerekirdi motor çalışır halde mi diye.
2)./me kanalından emote vermediğin için seni son anda fark ettim ve " Saniyede 20 tuşa basamadığım için " do kanaıldan emote veremedim.
3)PM Atma konusuna gelicek olursak uzlaşma aramıştım ama sen kötü niyetli bir biçimde yaklaştığın için bu gerçekleşmedi.
4)Diğer iki arkadaşın şahitliği durumunda şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
5)Karakterin ölü durumda ve sen bu karakter ile rol yapıyorsun bu ihlale giriyor.
---------------------------------------------------------------------------------
1) Motor çalışır haldemi diye sormama gerek yok çünkü egzozdan duman çıkıyor, ./do kanalına gelirsek o adam nasıl verdiyse senin o anda boştayken o emoteyi vermen gerekirdiki ben /pm üzerinden kötü bir tavırla yaklaşmadım.
2)SS Alıcağın vaziyete bana o /do kanalından yazabilirdin veya ben sana gelipte burda demiyorum 20 kolusun yazabilirsin, /me kanalına gelirsek (ROL KAVRAMI) diye birşey var ki motor açlışıyor sen /do dan emoteni vermedin ki bu konuyu kabul ediyorum ama burda seninde hatan varki /do dan emote vermedin...
3)Dediğim gibi SS te gözükmüştür,Sana karşı kötü bir tavırla yaklaşmadım sadece bana "retarted"ın ne olduğunu söylemeni istedim.
4)Diğer 2 arkadaşımda aynısını diyecektir,çünkü burada seninde suçun var /do kanalından emote vermiyorsun /me elleri sürtülmüştür. vb Burada elin ve panton yırtılmış ise sen motordan dikey bir şekilde düşmüşsündür. motor havada takla atmamıştır... Ek olarak (MOTOR SİSTEMSEL BUGDA) Sen dedin bana bunu doğrumudur "SS"Te gözükmüştür.
5)Karakterimin CK'lı olmasına gelirsek OCC Çağırıl İC Olarak CK Edildim ve şikayetini açtım bunu stance admin kabul eti ve en kısa sürede "OCC"Sicilimden silineceği söylendi. o yüzden bunluk bir sıkıntı yok ama bunla ilgili bir sorunun varsa "STANCE"Adminle görüşebilisin.

Şikayetin Cevaplanmasını Bekleyebiliriz.

#4 - 22.04.2021 11:52
1)

---------------------------------------------------------------------------------
1) Motor çalışır haldemi diye sormama gerek yok çünkü egzozdan duman çıkıyor, ./do kanalına gelirsek o adam nasıl verdiyse senin o anda boştayken o emoteyi vermen gerekirdiki ben /pm üzerinden kötü bir tavırla yaklaşmadım.
2)SS Alıcağın vaziyete bana o /do kanalından yazabilirdin veya ben sana gelipte burda demiyorum 20 kolusun yazabilirsin, /me kanalına gelirsek (ROL KAVRAMI) diye birşey var ki motor açlışıyor sen /do dan emoteni vermedin ki bu konuyu kabul ediyorum ama burda seninde hatan varki /do dan emote vermedin...
3)Dediğim gibi SS te gözükmüştür,Sana karşı kötü bir tavırla yaklaşmadım sadece bana "retarted"ın ne olduğunu söylemeni istedim.
4)Diğer 2 arkadaşımda aynısını diyecektir,çünkü burada seninde suçun var /do kanalından emote vermiyorsun /me elleri sürtülmüştür. vb Burada elin ve panton yırtılmış ise sen motordan dikey bir şekilde düşmüşsündür. motor havada takla atmamıştır... Ek olarak (MOTOR SİSTEMSEL BUGDA) Sen dedin bana bunu doğrumudur "SS"Te gözükmüştür.

.
Kişisel İkinci Savunma

Öncellikle Merhaba.
a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Tekrardan merhaba!

Seninde belirttiğin gibi sunucuda rol sürekli devam etmekte. Sen yolda giderken polis ile kaza yapmış bir motorcuyu görürsen gidip o motoru çalamazsın, eğer bu dediğim şeyi yapıyorsan bu NON-RP'ye giriyor bunun yanında ortamda iki adet M4'lü memur durmakta ve sen gidip motoru çalıyorsun. Bu İki üç saniye içerisinde gerçekleşiyor kimse bu saniyede hem ss alıp hemde /do kanalından motorun halini belirtemez. Kişinin OOC Jailinden bir adet Car Jack'den jail bulunuyor bunun göz önüne alınmasını talep ediyorum. Üç kişi araç ile gelip Freeway'ı ittire ittire buga soktunuz ve oraya spawn olmasını sağladınız @temo24 @TıkırtıS rolde bunu gördüler ve şahitliği onaylayacaklarını umuyorum. Gerçek hayatta polisin yanından çalışan halde(görünürde) olan bir motora binip kaçamazsın.

Savunman için tekrardan teşekkürler.
« Son Düzenleme: 22.04.2021 11:54 Pasha »

#5 - 22.04.2021 15:50
a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten (((çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin))) Rol her zaman devam eder.
-------------------------------------------------------------------------------------------
1.CJ Diye söylemişsin üste CJ Atmadım atıysam at kanıtını CJ Attığıma dair kabullenirim. Ek olarak diyorsunki motorla kaza yaptım sonra CJ Diyorsun tek diyeceğim şey yetersiz kanıtın olabilir veya olmayabilir bunun için OCC Yalan atmana gerek yok (üste etiketlediğin kişi CJ Atımadığımı görmüştür şahirliği savunursa bende sevinirim)
2.(Seninde belirttiğin gibi sunucuda rol sürekli devam etmekte) Bunu diyen benim ve orda ne yazmış rol "SÜREKLİ"devam etmekte. ve seninde /do dan belirtmen gerek bunu tekrarlamayacağım.
3. @temo24 @TıkırtıS Kişiler benim sana CJ Atmadığımı görmüşlerdir ve seninde /do dan vermediğin emoteyide görmüşlerdir bu yüzden cevapalrlarsa sevinirim (Lütfen arkadaşsanız birbirinizi savunmayın açık konuşmanız rica edili)
4.Altaki videoya gelirsek madem orda bir kaza yapılmış gene senin "SUÇUN" Var yaralı kural ihlali yapıyorsun sen motorla kaza yapıyorsan /hurt /fall komutlarını kullanman gerekmektedir. Kurallardada yazdığı gibi kişinin ihlal yaptığını sanıyorsanız /pm üzerinden görüşün geri mesaj gelmese ihlal olduğundan emin olun diye.
5.Freeway'ı ittire ittire buga soktunuz ve oraya spawn olmasını sağladınız @temo24 @TıkırtıS rolde bunu gördüler ve şahitliği onaylayacaklarını umuyorum))) Bunada hemen geleyim hiç bir şekilde bug abuse yapmadık ve freeway'ı itirmedik gene bir yalan atıyorsun kankacım. dediğin gibi.  @temo24 @TıkırtıS @yaGız @Arda00221 Bu kişiler rol ortamındaydı şahitliği kabul eder bu bu konulara açıklık getirirlerse sevinirim TEŞEKKÜRLER. (Birbirinizle Arkadaşsanız Lütfen Arkadaşınız Diye Savunmayın Gerçekleri Söylerseniz Sevinirim)
6.Gerçek hayatta polisin yanından çalışan halde(görünürde) olan bir motora binip kaçamazsın. O zaman niye insanlar oyunda 3 mermiye ölüyo? burası bir oyun ve oyunun bir kuralı vardır ve kurallara göre oynanılır bir oyunu gerçek hayatla kıyaslaman benim için saçma dostum.

#6 - 22.04.2021 16:01
1)

.
Kişisel İkinci Savunma

Öncellikle Merhaba.

Tekrardan merhaba!

Seninde belirttiğin gibi sunucuda rol sürekli devam etmekte. Sen yolda giderken polis ile kaza yapmış bir motorcuyu görürsen gidip o motoru çalamazsın, eğer bu dediğim şeyi yapıyorsan bu NON-RP'ye giriyor bunun yanında ortamda iki adet M4'lü memur durmakta ve sen gidip motoru çalıyorsun. Bu İki üç saniye içerisinde gerçekleşiyor kimse bu saniyede hem ss alıp hemde /do kanalından motorun halini belirtemez. Kişinin OOC Jailinden bir adet Car Jack'den jail bulunuyor bunun göz önüne alınmasını talep ediyorum. Üç kişi araç ile gelip Freeway'ı ittire ittire buga soktunuz ve oraya spawn olmasını sağladınız @temo24 @TıkırtıS rolde bunu gördüler ve şahitliği onaylayacaklarını umuyorum. Gerçek hayatta polisin yanından çalışan halde(görünürde) olan bir motora binip kaçamazsın.

Savunman için tekrardan teşekkürler.
SWAT devriyesi attığımızdan dolayı ellerimizde M4 olduğu doğrudur. Devriye esnasında kişi bizi görmeyip kaza yaparak motordan düşüyor ama sistemsel bir yaralıya düşme yok. Kişi rolünü yaparak /hurt tarzında bir animasyon kullanıyor. Kişiyle /do dan kişide ne görmekteyiz tarzı sorular soruyoruz. Luciano Marchetti kaza rolü yaparken biz ilk yardım rolü için araçtan inip ona yöneldiğimiz an  Adam Tiger kişisi gelip aracı aniden alıp kaçıyor. Durum bu şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 22.04.2021 16:06
https://media.discordapp.net/attachments/826432418012594257/834775551793037325/unknown.png
--------------------------------------------------------------------------
1)Sana yaptığımın aynısını Helper'a sordum ve bana bu cevabı verdi.
-----------------------------------
2) https://cdn.discordapp.com/attachments/831052565424635935/834545996334891019/sa-mp-617.png
Bana diyorsunki "CJ"diye yazmışsın üste ama nasıl bi "CJ" atıysam sana dostum yaralanmışsın. Ve Bu konudan haklı çıkamayacağını anladınmı bilmiyorum ama aşşa diyer şikayetlerime bakaraktan 1 "CJ" Hapsi var diyip işlem görmesini istiyorum "CJ" Den diyorsun cidden yakıştıramıyorum.

Adminin Cevaplamısını Bekleyebiliriz Konun Dahada Fazla Üstüne Gelmemize Gerek Yok Ben Helper Arkadaşımıza Sordum Ve Bana Üste Atığım "SS"deki Cevabı Verdi.

#8 - 22.04.2021 16:10
Tekrardan teşekkür ederim şahit ve şikayet edilen arkadaşlara şikayete yanıt verdikleri için;

6.Gerçek hayatta polisin yanından çalışan halde(görünürde) olan bir motora binip kaçamazsın. O zaman niye insanlar oyunda 3 mermiye ölüyo? burası bir oyun ve oyunun bir kuralı vardır ve kurallara göre oynanılır bir oyunu gerçek hayatla kıyaslaman benim için saçma dostum.
Roleplay anlayışına cidden hayran kaldım, sunucuya başlamadan önce keşke kuralları biraz daha dikkatli okusaydın ikimiz içinde iyi olabilirdi. Roleplay kavramını biraz daha araştırmalısın. Burada Single-Mod gibi takılmak için değil kaliteli rol yapmak için oynuyoruz. Helper arkadaş kaza yapıldığını ve rolün tamamını bilmediği için o tarz bir yanıt vermiş sanırsam. Car Jack'den kastımı biraz daha dikkatlı okusaydın anlardın dostum. Car Jack = Rolsüz araç hırsızlığı anlamına geliyor benim için. Admin kararını bekleyebiliriz.

#9 - 22.04.2021 16:31
Aktif bir rol dönüyor, kişi motordan düşmüş ve ilk yardım tedavisi uygulanıyor. Bu durumda motor açık olabilir, motor kazalı bir şekilde duruyor olabilir. Sizin yapmanız gereken "/do" komutuna verdiğiniz özeni sizin sorarak cevap almanız gerekli. Kişi o sırada kendi üzerinden dönen rollere /do komutu üzerinden yanıt veriyor. Emote vermeden motora binmeniz CJ olarak değerlendiriliyor, ceza alacaksınız.