Bu konuda yaptığım ihlali yazar mısınız lütfen?
Dediğim gibi, gerçekten yoğun bir OOC kin beslemeye başlamış olmalısınız ki yaklaşık iki saat boyunca tamirhane çevresinden sırf bizi düşürmek için çıkmadın, attığın SS'de OOC kininin büyük kanıtlarından biri, neyse.
Tüfekli adama saldırıyorsunuz yere düşürünce elimde tüfek belli zaten. İhlal yapmayınız lütfen ben motordan tüfek çekerek kural ihlali yapmış olabilirim ama sizde masum değilsiniz.
Size sıktığım zaman gateyi kapatık arkasından "Kaçma Ermeni" demeniz ne kadar doğru? komiksiniz.
Tüfek kucağımdaydı elime gelince şaşırdım, sizin tüfekli birisine saldırmanıza şok olduğum için karşılık vermedim. Kalktığımda da sizi vurdum bu kadar dostum.
Bu bahsettiğiniz konu hakkında, tüfek en başındam beri elimdeydi diyorsun peki neden silahı çekip sıkma emotu vermedin? Siz bana öyle dalınca karşılık veremedim, şaşırdım diyorsun ama video'un bir kısmında chate "Mado Agayan adama dalar" diye bir emote veriyorsunuz o zaman? Madem silah üzerinizde en basitinden "silahını çeker" emotu verseniz daha iyi olmaz mı? Şaşırdım, kaldım diyorsun ama bu dediklerini yan yana getirince düzgün bir şey çıkmıyor ortaya, tüfek en başından beri kucağımda diyorsun ama video'da tüfek falan yok, sen yere düşünce beliriyor, ben de üzerinde tüfek olmadığı, sen de tüfeği çekmediğin için sana yumrukla dalıyorum, çok doğal. Ki sen bile "/b" 'den "bu elime nası geldi" diyorken bu konu hakkında hala tüfek üzerimdeydi, bilerek üstüme koşup yumruk savurdun diyorsun.