Konu: [21.04.2021 - Reginhard_Schwartz] Hile kullanımı.  (Okunma sayısı 1075 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.04.2021 17:52
Attığın ekran görüntüleri savunma amacıyla atılan şeyler değil, tamamen beni karalama amacıyla atılan şeyler, discord üzerinden herhangi bir ettiğim küfür ile beni burada yargılayamazsın, o günkü sinirimle banlanınca viceye küfür etmişim evet, bu konuda zaten konuşuldu ve yeni bir hesap açıp temiz bir başlangıç yapılabileceğim söylendi, savunma yapıyorsan yap, yapmıyorsan sürekli beni karalamaya çalışma, her hangi bir şeye edit vs. de demiyorum.

#11 - 22.04.2021 17:55
Kimseye ooc kin beslemiyorum, sürekli ooc kin diyip diyip durma, sana burada hile şikayeti açıldı, hile açmadığını kanıtlar çekilirsin, o suçluluk duygusuyla sürekli beni karalamaya ve yaptığım hatalardan vurmaya çalışman anlamsız.

#12 - 22.04.2021 17:58
Asil dediğin adam seslide türbanlı kadınlara ve kürtlere küfür ederken sesin çıkmıyordu, hile açtığın ortaya çıkınca benim ettiğim küfürler seni rahatsız mı etti?

#13 - 22.04.2021 18:06
Kardeşim ooc kin yok diyorsun 1 ay önce açman gereken şikayeti ban yedikten sonra açıyorsun milletin allahına atatürküne etmediğin küfür kalmadı hile olmadığımı onun samp bugu oldugunu belirttim ve senin bize kin beslediğin için böyle bişey yaptıgını söyledim sen neden tek ileti atmak yerine sürekli ileti atıyorsun neyin duygusundan bahsediyorsun suçluluk muş atsana bi tane daha aynı şekilde uçarken ss yok çünkü yeni sayfa açtım diyor yeni sayfadada beni banlıyanlara çamur atmam lazım falan dedin herhalde tamamen saçmalık samp bugu yarım saat afk atıp oyuna girersen hareket eden araçta olucağı bu.

#14 - 22.04.2021 18:08
Bu konuya atacağım son yanıttır, öncelikle attığın fotoğraflar ile bu hesabımı banlatmayı düşünüyorsan amacına ulaşamayacağını bilmeni isterim, o hatalar yüzünden eski hesabım banlandı bilirsin, ben de yeni bir hesap açıp Vice oynamaya karar verdim, burada şikayet altında bu adam ooc kin besliyor, yok bize küfür etti, yok rolü baltaladı vs. vs. bunları söylemen anlamsız,  bu hareketlerden dolayı forum ve oyun karakterım sınırsız yasaklandı, ticket açıp sorduğumda bana yeniden kayıt olursanız bir ban işlemi uygulanmaz, temiz oynamanız dileğiyle dendi. Hile açtığın kanıtımda ortada, eğer hile açmadım diyorsan bunları delillendirip savunmanı yaparsın, daha fazla bu adam bana küfür etti yok ooc kin tuttu falan yazmana gerek yok, eğer kin tutacak birisi olsaydım şuraya eklediğim ekran görüntüsünden zaten şikayet açardım, bilmeni isterim, ben düşük ıq sebebiyle banlansam bile bana ban sebebimi söylemen düpedüz bana hakaret etmektir, hile açmadıysan hile açmadığını kanıtla, bir kez daha bana küfür ettin ya da ooc kin tuttu dersen bu sefer ben sana sürekli aynı şeyleri söylediğin için ooc kinden şikayet açacağım, üstüne ettiğin hakareti de ekleyeceğim. Dediğim gibi bu son yanıttır, daha fazla uğraşmaya gerek yok^^.
« Son Düzenleme: 22.04.2021 18:10 tnox »

#15 - 22.04.2021 19:26
Ortada hile yok neyi kanıtlamamı istiyorsun samp bugu esc atarsan yarım saat hareket eden araçta geri döndüğünde böyle bir görüntü ile karşılaşman çok normal yani düşük ıq dan ban yemen benim sorunum değil git şikayet aç sana ben atmadım banı bu senin problemin sanaldan insanların atasına allahına sövecek kadar düşük bir insansın seninle asla düzgün konuşmam ciddiyede almam dediğim gibi samp bugu atsana madem sizi gezdirdim bir çok ss alman gerekirdi saçmalığa bak adamları uçarak gezdirmişim vayy be.

#16 - 22.04.2021 20:54
.

#17 - 22.04.2021 21:16
saat ve tarih daha açık bir şekilde kanıtlı savunma eklicem...

Arkadaşım aracı sürdü bende afk çıktım ve sonuç ortada aynı anda hem beni uçurup hemde yerde ss alamaz.

« Son Düzenleme: 22.04.2021 21:34 BenitaXv2 »

#18 - 23.04.2021 00:35
Merhabalar, şahitliğimi onaylamıyorum. O gece geziyorduk, bir an bilgisayarın başından ayrılmam gerekti, oyunu alta aldım. Sanırım o sırada çekilmiş bir ekran görüntüsü.

#19 - 23.04.2021 03:17
Temiz bir sayfa açıcakmış amacı tamamen sunucuyu kötülemek.