Konu: [21.04.2021] Bob Marshall / Gabriel_Marshall - İzin gerektiren roller.  (Okunma sayısı 285 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2021 03:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bob Marshall @mamu30 / Gabriel_Marshall @JPEYREX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzin gerektiren roller.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaldırımda duruyordum, bir anda motordan indiler ve saldırmaya başladılar, ardından izin gerektiren rolleri izinsiz yaptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 21.04.2021 03:22
Şahısın ekran görüntüsünde ben bile yokum bana neden açılmış anlamadım.

#2 - 21.04.2021 03:46
Şahısın ekran görüntüsünde ben bile yokum bana neden açılmış anlamadım.
Emoteleri dikkatli okuyun, karakterin yüzüne tüküruyorsunuz.

#3 - 21.04.2021 05:05

Öncelikle herkese iyi günler dilerim.Savunmam olarak şunları söyleyeceğim: Sunucu politikalarında bulunan ve yazan kısımlara bakıldığı zaman  yapılan rol seksüellik içeren bir rol değil. Üstelik dğer yazılan kısımlar da değil.Seni rahatsız ettiyse özür dilerim bunu rol sonu pmden belirtseydin karşılıklı olarak yaşanmamış sayardık. Zaten illk attığın fotoğrafta  varım saniyeler sonrasında yokum.Çok kısa bir süre içinde bitirdim.  Gabriel Marshall ve Bob Marshall'ı silahla vurduğun için ikiside sana kinli.Bu yaptığımız rol ondandır.Ama bunu foruma taşımak yerine ortak nezaket kuralı içerisinde benimle  pm yoluyla paylaşsaydın kolayca çözülebilirdi.İlave olarak yaptığım savunmada eksik bir kısım bulunursa belirtiniz...

#4 - 21.04.2021 05:14

Öncelikle herkese iyi günler dilerim.Savunmam olarak şunları söyleyeceğim: Sunucu politikalarında bulunan ve yazan kısımlara bakıldığı zaman  yapılan rol seksüellik içeren bir rol değil. Üstelik dğer yazılan kısımlar da değil.Seni rahatsız ettiyse özür dilerim bunu rol sonu pmden belirtseydin karşılıklı olarak yaşanmamış sayardık. Zaten illk attığın fotoğrafta  varım saniyeler sonrasında yokum.Çok kısa bir süre içinde bitirdim.  Gabriel Marshall ve Bob Marshall'ı silahla vurduğun için ikiside sana kinli.Bu yaptığımız rol ondandır.Ama bunu foruma taşımak yerine ortak nezaket kuralı içerisinde benimle  pm yoluyla paylaşsaydın kolayca çözülebilirdi.İlave olarak yaptığım savunmada eksik bir kısım bulunursa belirtiniz...
"Her türlü cinsel içerikli rol ve detay" yazıyor dostum, savunmanı yaptığın için teşekkürler. Admin kararını bekleyelim.

#5 - 21.04.2021 05:33
Cinsel içerik diyorsun ama emotelerimde ben açık bir yer  göremiyorum.

#6 - 21.04.2021 16:58
Benim rolümde de cinsel içerikli bir rol yok, yanlış yazmışsınız karakterinizin yüzüne tükürmemde izin isteyecek bir durum yok.

#7 - 21.04.2021 17:31
Savunmalarınızı yaptıysanız admin kararını bekleyelim.

#8 - 03.05.2021 03:38
Oyuncular yasaklanmış arşive atılabilir.