Merhabalar, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde oluşumumuz da ciddi pasiflikler oldu. Yazın gelmesiyle ve yasakların kalkmasıyla bir çok oyuncu OOC hayatına yoğunlaşmaya başladı.
Oluşumumuz eskisi kadar kalabalık değil fakat tutturduğumuz kemik kadroyla El Corona'da rol yapmaya devam ediyoruz. Rollerde daha çeşitlilik olması adına ve daha da kalabalık olmak için ırk konusuna biraz yenilik getiriyorum. OOC alımlarımız başta söylediğimiz gibi halen kapalı.
Latin-Hispanikten ziyade Amerikan bir karakterle gelebilirsiniz, siyahi de buna dahil.
Bu tür bir karakterle gelirseniz çeteye alınmanızın ve diğer karakterlerle kaynaşmanızın zorlukları olacaktır.
Birliğe gelen Amerikan karakterler genellikle pis işlerimizi yaptırdığımız karakterler olacak, buna karakter gelişimini de göz önünde bulundurup tatlı roller sergileyeceğiz. Bu karakterler hispaniklerin aksine çeteye daha zor kabul edilecek/katılacak. Başlangıçta diğer set üyeleri ve üye olmaya çalışanlar tarafından dışlanabilirsiniz, bu sizin diğerlerine yaklaşımınıza bağlı, kendinizi de sevdirirseniz bambaşka bir rol ortaya çıkabilir. Şimdiden iyi şanslar diliyorum, umarım beklentinizi karşılayabiliriz.
Alım konusundan zira eklemek istediğim bir başka şey var.
Birliğin ana konsepti Sureno'nun bir seti olmadığı için kültürü yansıtamadığımızı düşünenler var.
Birliğimizin konsepti ve gelişimi hakkında size bir kaç bilgilendirme geçeceğim ve spoiler vereceğim. Umarım aklınızda bir soru işareti kalmaz ve ön yargınızı kırabilirim.
South Side Sureños bir set değil, bunun sebebi çetede dövmeye sahip çok az karakter olması, oluşumun %95'i çeteye katılmaya çalışan karakterlerden oluşuyor. İlerde oluşumda rol yapan karakterler artınca ve dövmeye sahip çete üyeleri artınca oluşumu Sureno'nun bir seti haline getirmeyi düşünüyoruz, şu anlık sadece para kazanmaya çalışan hevesli bir kaç serserileri canlandırıyoruz.
Diyeceklerim bu kadardı, umarım aklınızdaki soru işaretlerini silebilmişimdir, oluşuma katılacaklara şimdiden bol şans diliyorum. İyi akşamlar.
Görülmesi adına bir süre kilit.