Konu: [20.04.2021] Jocquise Lampkins | İLLEGAL K.İ, ONAY GEREKTİREN ROLLER  (Okunma sayısı 328 defa)

#0 - 20.04.2021 16:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jocquise Lampkins @CheffOfficial 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eddie Harrison, Hattie Akon @kedireiz @Punchofstreets

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2021 - 11.57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
İllegal Kural İhlali
Alıntı

8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.

GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi daha dün NC atmasına rağmen bir savaşa katılmış, kanıtlardaki rol SS'indeki oynamadan da belli, birileri CK olmadan sanki CK etmiş gibi yansıtmış, CK izinleri olmadan CK etmeye çalışmış, kaçırma rolünde de birden fazla kez düşürmüşler, anlayabiliyorum. NC attıktan sonra 3 gün geçmeden illegal rol yapılamaz fakat kişi yapmış, kanıtlara bakılırsa bu anlaşılabiliyor. Onayları olmamalarına rağmen CK etmeye çalışmışlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 20.04.2021 17:43
Selam. Öncelikle herkese iyi forumlar.

Eddie karakteri, onu /do kanalından uyarmama rağmen "FEAR-RP" ihlali yapmayı sürdürdü, ardından bir kez daha uyardım ve yeniden "FEAR-RP" ihlali gerçekleştirdi, yaralı durumdayken(?) bir telefon çıkartıyor(?), oradan birisine konum atma rolü gerçekleştiriyor. Karakterim bu durumu fark etti, CK rolünü gerçekleştirdi.

Bahsettiğim ekran görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

Uyarı görüntüsü ve fear-rp yapmadığını kanıtlayan ekran görüntüsü,

Akon karakteri,  yaralı olduğu halde araçtan atlamaya çabalıyor, üzerine telefonunu çıkartıp konum gönderiyor.

Akon karakterinin yaralı olduğunu kanıtlayan ekran görüntüleri,

Yine Eddie karakterinin Mixing yaptığı ekran görüntüsü, aynı zamanda hesabın onun hesabı olduğu,

Aynı zamanda, küçük bir çocuk saçmalı mermisi ile vuruluyor. Üzerine onu kaçırdıktan sonra korku rolü sergilemiyor, aksine karaktere küfür ediyor. Robot gibi hareket ediyor, Akon ve Eddie neredeyse yaralı rolü uygulamıyorlar.

Son olarak, Eddie karakerinin RK edilmesine rağmen, illegal role girmesi, silah sıkması.
« Son Düzenleme: 20.04.2021 18:13 CheffOfficial »

#2 - 20.04.2021 17:47
Aynı zamanda, Keyshawn_Brown karakterinin rol ile bağlantısı bile yok. Neden böyle bir şikayet açılıyor?

#3 - 20.04.2021 20:43

Eddie karakteri, onu /do kanalından uyarmama rağmen "FEAR-RP" ihlali yapmayı sürdürdü, ardından bir kez daha uyardım ve yeniden "FEAR-RP" ihlali gerçekleştirdi, yaralı durumdayken(?) bir telefon çıkartıyor(?), oradan birisine konum atma rolü gerçekleştiriyor. Karakterim bu durumu fark etti, CK rolünü gerçekleştirdi.

Akon karakteri,  yaralı olduğu halde araçtan atlamaya çabalıyor, üzerine telefonunu çıkartıp konum gönderiyor.

Yine Eddie karakterinin Mixing yaptığı ekran görüntüsü, aynı zamanda hesabın onun hesabı olduğu,

Aynı zamanda, küçük bir çocuk saçmalı mermisi ile vuruluyor. Üzerine onu kaçırdıktan sonra korku rolü sergilemiyor, aksine karaktere küfür ediyor. Robot gibi hareket ediyor, Akon ve Eddie neredeyse yaralı rolü uygulamıyorlar.

Son olarak, Eddie karakerinin RK edilmesine rağmen, illegal role girmesi, silah sıkması.

RK iken sıktığım doğru bunun için ceza alabilirim.

PM'den Akon sadece konum göndermemi söyledi bunda bence hiç bir şey yok.
« Son Düzenleme: 20.04.2021 20:47 kedireiz »

#4 - 20.04.2021 20:46
Fear RP yapıyorum orada zaten aldığınız videolarda da "Özür dilerim" ve benzeri şeyler dediğim görülüyor.
Arkamı dönüp iki tane tuşa basıyorum ve telefonu yere atıyorum bundan ne anlıyorsunuz emoteye göre ateş edip CK vermeye çalışıyorsun.

#5 - 20.04.2021 21:30

RK iken sıktığım doğru bunun için ceza alabilirim.

PM'den Akon sadece konum göndermemi söyledi bunda bence hiç bir şey yok.

Genelde rolün gidişatını PM üzerinden belirlemeyiz. Mixing diyoruz buna. İtiraf ettiğine göre, mixing cezası almayı da kabul ediyorsun sanırım. Garip. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#6 - 20.04.2021 21:30
Kanka şikayeti bana nasıl çektin bilemedim, ben yaralıyım ama ölü veya baygın değilim veya felç değilim. Elimi haraket ettirebiliyorum, yaralı olduğumuzda ölmüş gözüylr bakmayın. İyi forumlar

#7 - 22.04.2021 18:45
Arkadaş sanırım CK rolünü kabullenmiş, NC atmış. Bence farklı işlemlik bir olay yok, aynı zamanda role dahil bile olmayan kişinin, farklı kişilerin ekran görüntüsünü alıp şikayet açması mantık dışı.

#8 - 22.04.2021 19:04
Fear RP yapmıyorsa şahıslar rapor atarak CK haklarını isteyebilirsiniz, kendiniz karar veremezsiniz bu duruma. Yönetimin bilgisi ve onayı olmak zorunda. Jocquise izin gerektiren roller kapsamında ceza alacak.   

Yaralı durumda ve etrafınızda birçok silahlı insan varken telefonu çıkartıp nasıl konum yolluyorsunuz? Bu direkt olarak Fear RP ihlali, Hattie Akon ceza alacak. Discord görüntüleri kanıt niteliği taşımıyor. Eddie karakeri Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza alacak.