Konu: Çocuk skinleri hakkında.  (Okunma sayısı 1128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 19.04.2021 19:40
Selamlar, ben de dahil olmak üzere bir çok oyuncunun yan karakteri olduğunu biliyoruz. İnsanlar ana karakteri dışarısında, kendisini eğlendirmek ve güzel guest/sürekli olmak üzere farklı roller çıkarması mümkün. Fakat fark ettim ki sunucudaki "çocuk" rolü yapmak bir tık zor gibi. Çünkü insanlar, en çok çocuğa benzeyen skinleri seçerek, aksesuar detaylarıyla o skinleri daha da çocuksu yapmak için gereksiz bir çabaya girişiyorlar.

Bunun önüne geçmek için, sunucudaki kıyafet alınan yerlerin stoklarına beyaz ve siyahi çocuk skinlerinin eklenmesi herkes için çok iyi olacaktır, eminim. Özellikle benim gibi, siyahi ve ufak yaşlı çeteci karakter rolü yapmak isteyen insanların güzel rollerine şahit olabiliriz. Bence bu tür bir hareket, sunucudaki rol kalitesi de dahil olmak üzere, illegal ve legal rollerin çokluğunu arttıracaktır. Beyaz kız çocuğu ve erkek çocuğu, siyahi kız çocuğu ve erkek çocuğu sonrası, siyahi çeteci çocuk karakterler de eklenirse tadından yenmez. Özellikle siyahi çeteci çocuk rolleri çok güzel olacaktır, küçük yaş karakter açıp, yaşadıklarıyla beraber karakter gelişimini uyarlamak, karakteri büyütmek insanları daha da role sürükleyecektir. Bence bunun önünü açmalıyız.
Like
38
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Sarffd, Metinnn, Solitario, quakeN, Arslan_, Realin, Hammarskjold,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.04.2021 21:31
Destekliyorum, adam çocuk rolü yapıyor aldığı skin 30 yaşında adama benziyor.İnternette bir çok çocuk skini var, bunlar eklenirse hoş bir görüntü oluşabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.04.2021 21:36
17 yaş altı karakter oluşturmayı ve bunu anımsatacak skinlerin sunucuya eklenmesini doğru bulmuyorum. Gerekçe olarak zihniyeti karışık olası kişiler örnek gösterilebilir.  (var demiyorum, olamaz da diyemeyiz.)

Desteklemiyorum.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 20.04.2021 00:29
17 yaş altı karakter oluşturmayı ve bunu anımsatacak skinlerin sunucuya eklenmesini doğru bulmuyorum. Gerekçe olarak zihniyeti karışık olası kişiler örnek gösterilebilir.  (var demiyorum, olamaz da diyemeyiz.)

Desteklemiyorum.
Bunu düşündüm, en azından çeteci skinleri için bir şeyler yapılabilir. Bu tür olayların önüne geçmek bence zor değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.04.2021 00:32

Desteklemiyorum.
Bunu düşündüm, en azından çeteci skinleri için bir şeyler yapılabilir. Bu tür olayların önüne geçmek bence zor değil.

Söylediğim konu outsider rollerini komple örtüyor, ben de şimdi fark ettim. Belki o konuda esneklik yapılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 21.04.2021 01:00
Skinleri herkes kunlanmaması için bi çözüm var, 17 yaş altı yaş yapanlar kunlana bilsin, 18 yaş üstü o skinleri görememesi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 21.04.2021 12:16
Oyuna çocuk skinlerinin eklenmesi taraftarı değilim. Roleplay bile olsa bir yerden sonra kısıtlama gelmeli. Minimum 18 yaş teen rolleri için gelecek genç insan skinleri olabilir. Malum sebeplerden dolayı eklenmesini istemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 21.04.2021 14:00
Destekliyorum, adam çocuk rolü yapıyor aldığı skin 30 yaşında adama benziyor.İnternette bir çok çocuk skini var, bunlar eklenirse hoş bir görüntü oluşabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 21.04.2021 15:35
Bu kadar mantıklı bir AR-GE ilk defa görüyorum. Bu konuda cidden çok sıkıntı yaşanıyor. On altı yaşında bir yan karakter yönetiyorum. Skini görüp, yanıma gelip para istiyorlar. /incele komutunu kullanmadan çok fazla oynayan var, saçma oluyor. Çatışma rollerinde kullanılmadığı sürece ve trollerin eline geçmediği sürece sonuna kadar destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok