Selamlar, ben de dahil olmak üzere bir çok oyuncunun yan karakteri olduğunu biliyoruz. İnsanlar ana karakteri dışarısında, kendisini eğlendirmek ve güzel guest/sürekli olmak üzere farklı roller çıkarması mümkün. Fakat fark ettim ki sunucudaki "çocuk" rolü yapmak bir tık zor gibi. Çünkü insanlar, en çok çocuğa benzeyen skinleri seçerek, aksesuar detaylarıyla o skinleri daha da çocuksu yapmak için gereksiz bir çabaya girişiyorlar.
Bunun önüne geçmek için, sunucudaki kıyafet alınan yerlerin stoklarına beyaz ve siyahi çocuk skinlerinin eklenmesi herkes için çok iyi olacaktır, eminim. Özellikle benim gibi, siyahi ve ufak yaşlı çeteci karakter rolü yapmak isteyen insanların güzel rollerine şahit olabiliriz. Bence bu tür bir hareket, sunucudaki rol kalitesi de dahil olmak üzere, illegal ve legal rollerin çokluğunu arttıracaktır. Beyaz kız çocuğu ve erkek çocuğu, siyahi kız çocuğu ve erkek çocuğu sonrası, siyahi çeteci çocuk karakterler de eklenirse tadından yenmez. Özellikle siyahi çeteci çocuk rolleri çok güzel olacaktır, küçük yaş karakter açıp, yaşadıklarıyla beraber karakter gelişimini uyarlamak, karakteri büyütmek insanları daha da role sürükleyecektir. Bence bunun önünü açmalıyız.