Yanıtlarınız için teşekkürler ederim.

Herhangi bir rol üzerine ortak rol planı yapmak isteyen kişiler varsa Lord Xuneity#1100 Discord adresinden bana ulaşabilir. Özellikle şu sıralar James daha güvenli bir eve taşınmayı planlarken ev sahibim olabilecek (kirada oturma rolü yapıyorum) karakterleri arıyorum. Sistemsel olarak ev kiralamak kolay ama düzenli olarak ev sahibi-kiracı ilişkisinde rol yapabileceğim bir karakter bulmam güzel olabilirdi. Yapılacak rolle ilişkin sistemsel alacağınız para meblağını da arttırabilirim, hem maddi olarak beni zorlayacağı için yaptığımız rolden bir tık daha fazla zevk almış olurum. Bunun haricinde lojistik/nakliye firması veya alt şirket gibi roller yapan arkadaşlar varsa ev taşıtma rolü için bir planlama yapabiliriz. Bir başka konu, karakterim için skin tasarlamayı düşünüyorum. Son bir yıldır canım sıkıldıkça skinler üzerine çalışıyorum, texture ve model tasarlama konusunda az buçuk bilgim ve fikrim var ama yine de profesyonel değilim. Bizzat skin tasarlatmayacağım; sadece takıldığım konularda bana yardımcı olabilecek, soru sorabileceğim, bu işten anlayan kişiler varsa Discord üzerinden bana ulaşması halinde çok mutlu olurum.
Değişikliklere gelirsem;
- Tanıtımın giriş kısmında karakterin kişisel ve fiziksel özellikleri detaylandırıldı. Bunların yanı sıra sosyal bilgileri, mal varlığı ve görev bilgileri de artık tanıtım üzerinde yer alıyor.
- 1. rezerve posta karakterin kendi içindeki kırılma anlarını içeren rolleri dizmeye karar verdim. Bugüne kadar karakteri genel olarak etkileyen roller eklendi ve neden, nasıl etkilediği yazıldı. İlerleyen süreçte de kelebek etkisi yapan roller olursa şayet oraya ekleyeceğim. Bu sayede karakter gelişimini daha rahat takip edebilirsiniz.
- 2. rezerve posta zaman akışı eklendi. Karakteri açtığım andan itibaren James'in yaşadığı ana olayları zaman akışına dahil edeceğim.
Hikayenin yeni kısmını FTP tamamen sonlandığında ve üstünden biraz zaman geçtiğinde yazmaya karar verdim. Hem zaman olarak biraz ters, ekleme yapılmaması gereken bir süreçteyiz hem de kısa sürede bu kadar fazla yüklenirsem biraz tadım kaçabilir.
Genel değişimler;Yaşı: 21 > 22Kilo: 81 > 77Ruhsal değişimler;Küçükken geleceğini planlamadı, düzensiz yaşadı ve bağıntılı olarak günümüzdeki hayatı bitmiş durumda. Şimdilerde geçmişte yaptığı hatalardan ders çıkartıyor ve daha planlı yaşamak için uğraşıyor. Yine de henüz pek düzenli yaşayan birisi değil, James hala hayatı akışına bırakıyor ve sadece anı düşünüyor.James geride bıraktığımız bir yılda düzenli yaşamanın faydalarını ve zorunluluklarını pek çok aşamadan deneyimledi. Düzenli olmaktan, hayatını yaptığı planlara göre kısıtlamaktan pek hoşnut olmadığı ortada ama edindiği deneyimler neticesinde düzenli yaşamanın öneminin artık farkında ve eskiye oranla daha düzenli, planlı yaşıyor.Eğer iyi bir anına denk gelebilirseniz eğlenceli ve enerjik bir kişiliği var, fakat son dönemlerde yaşadığı olaylar neticesinde eskisi kadar hayatı toz pembe yaşamıyor. Genel olarak mutsuz ve donuk takılıyor.James maddi ve manevi genel yaşam sorunlarını son bir yılda iyice üstünden attı. Eskisi gibi etrafına negatif enerji saçmıyor. Günümüzde daha enerjik, gevşek, işin daha çok goygoyunda olan ve eğlenceli bir insan.Arkasında maddi veya manevi bir gücü yok, haliyle James zaman zaman ödlek hareketlerde bulunabiliyor.Mesleğine ve görev arkadaşlarına sırtını yaslamış durumda. Özellikle görev başında, yanında görev arkadaşları varken cesur ve özgüvenli birisi gibi davranmaya çalışıyor ama işin özünde, yalnız başına veya üzerinde rozeti yokken halen ödleğin birisi ve bunu açık bir şekilde belli ediyor.