Selamlar, sürekli başıma gelen ve artık bıkkınlık getiren sorundan bahsetmek istiyorum.
Aracımdan iniyorum, iki dakika sonra bi' bakmışım aracım spawn noktasına gönderilmiş.Rapor atıyorum, iki üç gün öncesine kadar sağolsun yönetici arkadaşlar yardımcı oluyorlardı artık onlar da bıkmış olacaklar ki bu tür taleplerle artık ilgilenmeyeceklerini söylediler.
Önerim ise bu araç spawn algoritmasının düzeltilmesi, inanın benim gibi bir çok insan bu sorundan muzdariptir.
Bence açılmış olan en iyi bir AR-GE bu konudan aynı şekilde bende şikayetçiyim. Aracım herhangi bir aktif rolde veya herhangi bir durumda re-spawn oluyor bunu yetkililere rapor atarak bildiriyorum fakat bu konuda bana kendi başımıza çözmemizi istiyorlar.
- Hangi araba gerçek hayatta bir çekici veya başka bir durum olmada olduğun yerden başka bir yere teleport oluyor veya başka bir yere kendi başına gidiyor cidden bu durumu anlayabilmiş değilim.
- Konuyu açan kişiye kesinlikle katılıyorum bir sistem getirilmeli ve bu olay kaldırılmalı.
Katılıyorum, tam destek.