Konu: Sürekli araçların respawn olması.[Önemli]  (Okunma sayısı 445 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 30.04.2021 02:38
Aktif çatışmada motordan indim saklanıyorum 2 dakika sonra motora binmeye gidiyorum park yerine ışınlanıyor tam destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 30.04.2021 09:49
Selamlar, sürekli başıma gelen ve artık bıkkınlık getiren sorundan bahsetmek istiyorum.

Aracımdan iniyorum, iki dakika sonra bi' bakmışım aracım spawn noktasına gönderilmiş.Rapor atıyorum, iki üç gün öncesine kadar sağolsun yönetici arkadaşlar yardımcı oluyorlardı artık onlar da bıkmış olacaklar ki bu tür taleplerle artık ilgilenmeyeceklerini söylediler.

Önerim ise bu araç spawn algoritmasının düzeltilmesi, inanın benim gibi bir çok insan bu sorundan muzdariptir.

Bence açılmış olan en iyi bir AR-GE bu konudan aynı şekilde bende şikayetçiyim. Aracım herhangi bir aktif rolde veya herhangi bir durumda re-spawn oluyor bunu yetkililere rapor atarak bildiriyorum fakat bu konuda bana kendi başımıza çözmemizi istiyorlar.

- Hangi araba gerçek hayatta bir çekici veya başka bir durum olmada olduğun yerden başka bir yere teleport oluyor veya başka bir yere kendi başına gidiyor cidden bu durumu anlayabilmiş değilim.

- Konuyu açan kişiye kesinlikle katılıyorum bir sistem getirilmeli ve bu olay kaldırılmalı.

Katılıyorum, tam destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 30.04.2021 12:07
Yapılabilecek olsaydı şimdiye kadar on kere yapmışlardı. Yapılabilecek bir şey ise sonuna kadar destekliyorum.

Alttaki alternatif çözüm önerimin, en azından sorun çözülene kadar hayat kurtarıcı olduğunu düşünüyorum;

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=107914.0
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 11.07.2021 20:23
Bu konu AR-GE niteliğinde değil. Bug bildirimlerini forum ticket üzerinden yapabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok