Geçen gün rolün tam ortasında aracım yok oldu. Aynı şeyi birkaç defa daha yaşadım. Çok can sıkıcı bir durum. Bir yandan, "Bu kadar sıkıntılı bir şeyin çözümü olsaydı çoktan çözerlerdi." diyorum. Bir yandan da, "Vice RP gibi dev bir sunucu çözemeyecek de ben mi çözeceğim?" diyorum. Çözülmesi şart artık bu işin. Çözümü varsa sınırları zorlayıp yapmaları gerekiyor.
İşin kötü yanı taksicilik gibi mesleklerde olanlar herkesten daha dolandırıcı. Beni gitmek istediğim yerden uzaklaştırıp 300 dolar masraf çıkardı geçen gün. O taksiden inip başta taksiye bindim, o da aynısını yaptı. Gideceğim yerin tam tersini söylesem daha çok yakınlaşırdım. Üstüne bir de koşarak gitmek zorunda kaldım. "Yolu bilmiyorum." diyerek LS(VC) içinden-LS(VC) içine 1-2k gibi fahiş paralara ulaşım sağlıyorlar. Role döksen her önüne geleni polise şikayet etmek zorunda kalacaksın. Acilen sisteme bir çare bulunması gerekiyor. Para kasmak isteyen gitsin kamyon kassın. Taksicilik gibi mesleklerin rol için yapılması gerektiğini düşünüyorum.