Konu: Balıkçılık Sistemi  (Okunma sayısı 3734 defa)

#20 - 04.12.2019 21:24
Balıkçılık kötü olmuş, ama elinize sağlık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#21 - 05.12.2019 17:08
Balıkçılık sorunları giderilmiş ve anti-bot sistemi gelmiş. Tek kelimeyle harika olmuş, droplar da gayet güzel. Elinize sağlık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
#22 - 05.12.2019 22:23
Balıkçılık sorunları giderilmiş ve anti-bot sistemi gelmiş. Tek kelimeyle harika olmuş, droplar da gayet güzel. Elinize sağlık.

An itibariyle eski haline gelmiş bulunmakta, sözümü geri alıyorum :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 05.12.2019 22:49
Ya şimdi 150 balık tutmak kolay bir iş değil, trucker çok daha basit. Bana kalırsa balık tutmak yerine 150 oltayı atmak olmalı, her attığında, başarılı veya başarısız tecrübelenmeliyiz. Çok saçma böyle, böyle sanıyorum ben sistemi. Eğer öyleyse zaten, kabul. Değilse, güncelleme lütfen. İnsan hatalarından doğruları bulur, doğrular zaten doğrudur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
#24 - 05.12.2019 23:12
Droplar zaten düşürülmüş, her komutta anti-botu yazıyoruz(ona tamam, bir şey demiyorum). İnci nerede? İnci tutabilen yok galba şuan sunucuda.
Sanırım in-aktife çekildi.
Hayır yani; sabah drop güzeldi, herkes memnundu. Memnun olduğumuz sistem değişiyor, çözemedim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 05.12.2019 23:19
Arkadaşlar ufak tefek düzenlemeler yapılıyor, bu konuda biraz sakin olmanız lazım. Tüm mod ve sistemlerimiz sıfırdan olduğundan oyun da açıkken böyle geliştirmeleri yapmak bir tür ister istemez deneme-yanılmaya kayabiliyor. Örneğin her oltada inci çıkıyordu örneğin, haliyle herkes inci tutarsa bir değeri kalmaz + ekonomi bozulur. Biraz drop işi yani MMORPG mantığında.

Şu anda en uygun oranları ve dropları yakalamak için uğraşıyoruz ki her güncellemede de bunu test ediyoruz. Yani 2 gün boyunca birkaç karakter çok tutmuş veya az tutmuş olabilir evet ama, uzun süre boyunca sıkıntısız bir balık sistemi & oranları için sistemi oturtmaya çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz, o yüzden biraz daha sabırlı ve anlayışlı olursanız seviniriz. İyi eğlenceler!
  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 06.12.2019 01:02
Droplar zaten düşürülmüş, her komutta anti-botu yazıyoruz(ona tamam, bir şey demiyorum). İnci nerede? İnci tutabilen yok galba şuan sunucuda.
Hayır yani; sabah drop güzeldi, herkes memnundu. Memnun olduğumuz sistem değişiyor, çözemedim.
Kardeş sabah oranların neyi iyiydi ya? Ard arda 8 tane inci çekiyordum, 10 dakikada 1.300 para kazanıyordum aşırı kolaydı. Böyle daha iyi ekonomi aşırı bozulurdu öyle kalsa.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
#27 - 06.12.2019 11:24
Kardeş sabah oranların neyi iyiydi ya? Ard arda 8 tane inci çekiyordum, 10 dakikada 1.300 para kazanıyordum aşırı kolaydı. Böyle daha iyi ekonomi aşırı bozulurdu öyle kalsa.

Anlaşılan eski balıkçıyı hiç yapmamışsın. 10 Oltada 1 balık zor geliyordu ve sabahki sistemde anti-bot olayı da iyiydi şimdi neredeyse her yazışımızda kod istiyor ve hepsi farklı ve bazıları anlaşılmıyor bile. Büyük i l ve ı ya benzediği için birçok kez yanlış yazılıyor. Sen bu sistemsen memnunsan pcde robot gibi zaman geçirmeye alışmışsın demektir zaten.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 06.12.2019 13:32

Anlaşılan eski balıkçıyı hiç yapmamışsın. 10 Oltada 1 balık zor geliyordu ve sabahki sistemde anti-bot olayı da iyiydi şimdi neredeyse her yazışımızda kod istiyor ve hepsi farklı ve bazıları anlaşılmıyor bile. Büyük i l ve ı ya benzediği için birçok kez yanlış yazılıyor. Sen bu sistemsen memnunsan pcde robot gibi zaman geçirmeye alışmışsın demektir zaten.

Eskisini ben de beğenmiyordum, ikinci gelen ard arda inci çektiğimiz de çok kolay para kasılıyordu şuankinde de sadece o kod sorunu var, hep aynı kodu verse daha mantıklı dediğin gibi onun dışında bu şekilde oranlar gayet iyi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 10.12.2019 12:01
Balık seviyesi 0 da 500$ kazanırken balık seviyesi 1 de 300-360$ kazanıyorum, 60-70 balık tuttum hiç inci çıkmadı. Umarım en yakın güncellemede düzeltilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok