Konu: Meslek aracını kişisel kullanım@#RABBiT  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2021 19:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Falcon Goldshield @#RABBiT

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meslek aracını kişisel kullanım

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 1 ci ss te gördüğünüz gibi meslek aracını kişisel kullanarak truckerden ayrılıyo 2 ci ss te beni farkediyo 3 cü ss tede beni görüp yanında durup ss aldığıı farkedip geri dönüyo

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş forum açtığım için alınmasın ama ben viceda rp ortamının daha iyi olması için bunu yapıyorum.

#1 - 13.04.2021 13:15
Tır'ları aldığımız yerin hemen yanındayız. Hatta hemen dibindeyiz, Ocean Docks. Bu SS'lerin devamı var mı? Aracı alıp şehir turu attığıma dair filan. Attığı SS'lerde de görüldüğü üzere Tır'la şehir turu attığım filan yok, Ocean Docks dibindeyim. Hatta son SS'te dikkat edilirse Ocean Docks içine geri dönüyorum, Tır'cılığıma devam etmeye

#2 - 13.04.2021 15:26
Dorse'yi bırakmışım Rota 1 olarak, geri dönüyorum. PC başından kalkmam gerekti (OOC - Acil Durum), bende kalktım saniyelik. Aracı durdurup Alt - TAB aldım. Aracı tam olarak durdurmadığımdan ve Addon kurulu olduğundan (disable pause samp) Tır öylece devam etmiş. Gördüğünüz üzere Tır'la son hız gitmiyorum. Tır yavaş yavaş kendi gitmiş. Bende PC başına geçtiğimde Tır seferimi bitirmeye Ocean Docks içine geri döndüm zaten. Son SS'te görüldüğü gibi. Meslek Aracını Kişisel Kullanım nerde burda? Anlamadım ama her neyse, sadece soruyorum

#3 - 13.04.2021 16:51
Sen öyle diyosan öyledir ama pausede bile tır oraya kadar gidemez zaten ben ss lerin açıklamasını yazdım beni gördükten sonra tabikide devam etmiyeceksin geri dönüyosun beni görünce zaten suçsuzsan adminler vermez

#4 - 13.04.2021 17:56
Dediğim gibi. SS'lerdeki konumla Ocean Docks arasında çok mesafe yok ve tam olarak durmamış araçtan bahsediyoruz. Oraya kadar gider, hatta gitmiş de. Seni gördüğümde değil, seni farketmedim bile, oyuna döndüğümde aracı geri çevirdim. Rota 1 Tırcılık seferini bitirdim

#5 - 13.04.2021 18:09
Merhabalar,
savunma yeterli görüldü, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.