profil fotoğrafımı çalmasan iyiydi ya
aynen aga sen çekindin o yüzden senden çaldım, internette öyle bir fotoğraf yok zaten 
evet, internette böyle bir fotoğraf yok ve bu profil fotoğrafımı kullanmadan önce kullanıyordum (?)

İnternette araştırmak istediğin zaman, sayısız aynı tarzda fotoğraflara ulaşıyorsun. Diğer durum ise, birinin profil fotoğrafı mı acaba diyip, tüm forumu dolaşmıyoruz. Hepimiz aynı şekilde yapıyoruz bunu, hoşumuza gideni direk koyuyoruz. Ve eski kullandığın, internette gezen bir fotoğraf için patent almış gibi söylemlerde bulunman biraz garip geldi. İnternette olmadığını söylediğin için, seni bilgilendirmek istedim. Fotoğrafını çalmışlar dostum, bilgin olsun.
Soruyu yanlış kişiye sormadım, yanlış kişiden cevap alıyorum... Pekala. O an karakter tanıtımınıza göz attım, güzel buldum ve profil fotoğraflarının da aynı olması beni yorum atmaya sürükledi ve bir makara olarak paylaşmak istedim fakat kocan rolünü yapan arkadaş dalga geçercesine bir yanıt verdi ve ben de onun yaptığı ciddiyetle karşılık verdim, senin yaptığın bu hareket beni hayretlere düşürdü ve aynı zamanda sana bir teşekkür borcumuz olduğunu farkettim. Eğer şaşkınlığımın sebebini soracak olursanız bu yoruma bu kadar kitlenip uzun bir yorum ve araştırma yapmandı. Eğer teşekkür kısmına gelirsek yorumumu önemseyip bana vakit ayırıp cevap vermendir. Sanırım sizin için de post kastım

Bir profil fotoğrafı için bu kadar kasmaya gerek olmadığını düşünerekten iyi roller diliyorum.