0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaten şuan 28k bir motor, payday ve maaşların düşürülmesi ile birçok illegal oyuncu para sıkıntısı çekiyor sahip oldukları sadece bir sanchez var ve bu onlara çok görülmemeli diye düşünüyorum. Desteklemiyorum.
Alıntı yapılan: Roarin - 12.04.2021 16:22Ne bileyim ben MC gibi sanchezlerin toplanıp sürüş yaptığını, dağda vesaire görmedim. Çok güzel rol yapılabilirken farklı amaçla kullanıyorlar.Tam olarak üzerine bastığın rolleri, ben ve Brystal birliğim "Brystal Rob Rideout" dediğimiz küçük bir serseri motorcu tayfası ile gerçekleştiriyoruz. Birliğin içinde bu tayfa ile ilgilenen karakterler var, sık sık da şehirde turlayarak kendilerini gösteriyorlar. Bu rollerin bitmemesi adına AR-GE'yi desteklemiyorum. Serseri rollerinde kullanılan ve 20-30 kişilik tayfadan hiç suistimalini görmediğim bir şeyin cool araç paketine çekilmesini istemem.
Ne bileyim ben MC gibi sanchezlerin toplanıp sürüş yaptığını, dağda vesaire görmedim. Çok güzel rol yapılabilirken farklı amaçla kullanıyorlar.
Geçtiğimiz günlerde zaten araçların çoğunun fiyatlarında bir oynama yapıldı, anlık olarak baktığımız sunucu ekonomisinde her ne kadar kolay ulaşılabilir araç olsa da rollere katkısı olduğunu düşünüyorum. PD rollerine herhangi bir dezavantajı olmuyor. Mantıksız bir AR-GE olduğundan dolayı desteklemiyorum.