0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ugrasilmis bir tanitim basarilar dilerim
okumaktan zevk aldım, donanımlı bir şekilde ilerliyor karakter
detaylı tanıtım, çok iyi olmuş. başarılar dilerim, umarım rollerde karşılaşırız
Tanıtım çok hoş, başarılar dilerimSpoiler: GösterGizleBir arada benim için yap eh?
basarilar
Çok detaylı tanıtım olmuş. Hikayenin tamamını okuyamasamda çok hoşuma gitti başarılar
Oyun dışı bilgilendirmeHikaye, Maxon Amatör Animatör şirketinin iflas edilmesinden yıllar sonra Gracie adında bir karakterin yeniden tek başında başkaların filmlerinden ve romanlarından yararlanarak hikayeler yazmasıyla başlıyor.Hikayeleri görsel haline getirip karakter tanıtımına atarak hem okuyucuların hem de eleştirmenlerin görsel ve metinlerle değerlendirmesine yol açıyorum. Hikayeler, kısa bir zamanda yayınlanmıyor. İnce elleyip sık dokunarak belirli bir haftalar sonrasında hikayeleri oyun içi ve karakter tanıtımda sunmayı planlıyorum. Tabi bu işin felsefesini değinsem de önümüze çıkan engeller büyük ihtimalle olacak. Bu -oyun içi olarak okuyucuların kötü eleştiri yaptığı- engeller Gracie’nin ilerleyeceği bir yol olacak. Gracie hatalardan korkmaz hatta hatalarından ders alarak ilerler. Maxon Amatör Animatörleri, halkın yaşadığı sorunlardan baz alınarak hikayeler sunsa da ufak bir yaramazlıklar da yapabiliyor. Bu ekipteki kilit oyuncu Gracie yaramazlık yapanların baş sorumlusudur. Ekip sürekli hikayeler yazarak vaktini harcamıyorlar. Ekipte çeşitli etkinlikler de yaparak ekibin motivasyon ve moral bakımından katkı sağlıyor.Öyle görünüyor ki bu ekibin yükselenip finans konusunda sıkıntı ve ilgisizlik gerekçesiyle faaliyeti sonlandırmasından yıllar sonra Gracie, şehrinin yaşadığı ortamdan baz alınarak bir fikir üretip şehrin yükselen bir senarist olmasının hayalini peşinden bırakmıyor.