Konu: [11.4.2021] Brandon_Scarpa Jordan_Burnett Jowuan_Oakwood (Retarded RP)  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.04.2021 10:17
Evet dediğinizi yanlış anlamışım kusura bakmayın. Sanırım bende anlatamadım ben para isteme muhabbetinde yoktum, para isteme rolünde ben yoktum. Siz köşede hep beraber locada otururken iki saniye yanınıza uğradım ve başka bir yere gittim akabinde arkamdan siz geldiniz. Tekrar ediyorum para isteme rolünde ben yoktum ve istediklerinden haberimde yoktu. Arkadaşlarımdan biri hood bölgemize dönünce bu rolden bahsetti.

#11 - 11.04.2021 15:47
Merhaba, ilk öncelikle para olayında ben vardım fakat olayda hiçbir konuşmam yok sadece yanlarında durup Brandon karakterini bekliyordum, bizden rolsel olarak üstün bir karakter olduğu için dediklerini yapmak zorundayım. Onun işareti üzerine bize doğru olan kışkırtıcı sözlerinden dolayı arkadaşa saldırdık arada kaynayan arkadaştan çok özür diliyorum bilerek olmadı, araya kaynamış olabilir teşekkürler, iyi günler.

#12 - 11.04.2021 17:43
Tekrardan'da dediğim gibi şahıslar durduk yere bizden para istedi. Kargaşa çıkmasın diye istedikleri parayı verdik. Ama tekrardan gelip isteyince karşı çıknaya kalmadan  verdiği cevap: Brandon Scarpa (kısık ses): Ne diyon göt oğlanı?  sonra biz ne diyorsunuz dedik ve kişiler Agrasif rp yapmaya devam etti ve üzerine yirmi kişinin olduğu bir ortamda emotelerini verip saldırmaya başladır.

#13 - 16.04.2021 19:26
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Gereksiz agresiflik yaşanmış, olmaması gereken. Bu tip rollerde ve kalabalık ortamda lütfen aşırı agresiflikten kaçının. Yanlış anlaşılma ve agresiflikten dolayı bu olay buraya kadar gelmiş gözüküyor, tekrarlamayın lütfen.