Konu: Diarmuid_Cavan, Alexandra_MacMorrow, @Brownie @TemenoThyrea [10.04.2021]  (Okunma sayısı 193 defa)

#0 - 10.04.2021 15:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diarmuid_Cavan, Alexandra_MacMorrow, @Brownie @TemenoThyrea

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kemba_Pinnock @Dipsy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: /b

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Diarmuid ve Alexandra karkateri ile kasabada role girdik. Rol tatsızlaşmaya başladı, Alexandra karakteri bize hakaret edince, brawl rolü başlattık, fakat şahıslar brawl rolünden önce ve sonra sürekli /b böldüler, bu durumdan çok rahatsız oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmalarını istiyorum :vice:

#1 - 10.04.2021 15:38
Şikayet açacaktım orada yazdığım gibi, uğraşmamaya karar verdim çünkü kendiniz ceza almayacağınızı bildiğiniz için kasıtlı olarak brawl öncesi emotesiz vurup can azaltmanıza kadar ss'i atmışsınız.

Rolü devam ettirip sonrasında bölgeden giderken, bir anda brawl başlattınız ve yere düştüğümüz için gerekli yaralı emotelerini vererek/fear rp'ye uyarak bölgeden uzaklaştık. Diarmuid_Cavan oyuna iki-üç ay önce başladığı için kendisini fear-rp yapması yönünde (aksi yönde bir şey yapmadığı halde) ayrıca uyardım. Şikayette geçmese de belirtmekte fayda var.

/b bölme konusuna girersek ilk başta yalnızca bir kez, (2 satır) brawl öncesi devamlı vurduğunuz için uyardım, sonrasında rolü sakinleştirip bölgeden uzaklaşırken gerçekten tahmin ettiğim gibi, brawl başlattınız ve tekrar uyardım. Gayet nazik bir dille özür dileyerek sormama rağmen 'bölme' dediğin için daha fazla devam etmedim toplam yazdığım /b 4 cümle, sonrasında yaralı emotelerini vererek bölgeden uzaklaştık ve yürüyerek devam ettik üstelik.

Ayrıca rol başında sürekli olarak agresif role girmeye çalıştınız biz uzaklaşırken azaltmış olduğunuz canlar ve damage testinden sonra biranda saldırır emotesi verdiniz. Karakterlerinizi tanımadığımız için ve bölgeyi hood edindiğimiz için çatıda bizi izlerken ikinizi gördük ve geldik, biz yaklaşınca çatıdan atlayıp oraya kaçtınız ve bu kez yanınıza geldik. Agresif rol istesek veya karakterlerinizi tanısak espri yapıp konuşup kim olduğunuzu anlamaya çalışmadan, sizi sorgulayıp dinlemeden önce direkt olarak agresif role girerdik.

Sizin bu şekilde rol yapabildiğiniz ortamda gayet soğukkanlı ve saygı çerçevesi içerisinde özür dileyerek /b böldüğüm için tekrar özür dilerim.

#2 - 10.04.2021 15:45
Ek olarak belirtmekte fayda var son durumda, kavga sonrasında uzaklaşmadan önce tekrar role girip girmeyeceğini takip ettikten sonra '/b' özür dileyerek böldüm ve sebebini sordum, devamında zaten role girmedin çünkü /b'den yazmadan önce tekrar role girme ihtimaline karşın bir süre bekledim, uzaklaşmamıza izin verdiğini görünce yazdım ve sebebini öğrenmeye çalıştım. Söylemiş olduğum ihlali kendiniz kasıtlı ve bilinçli olarak yaptığınız halde üzerine böyle bir şikayet açmanız gerçekten şaşırtıcı doğrusu, savunmam bu kadar gerekli olmadıkça ayrıca bir şey yazmayacağım iyi roller. Zaten her nasıl olduysa sende bizimle beraber düştükten sonra bölgeden hiç bir yaralı rolü vs. yapmadan uzaklaştın, arkadaşın da sonrasında role girmedi.
« Son Düzenleme: 10.04.2021 15:54 Brownie »

#3 - 10.04.2021 16:02
Olay anlatıldığı gibi doğrudur, şahitliğimi doğruluyorum.

#4 - 10.04.2021 16:03
Şikayetin varsa, git yeni şikayet oluştur dostum burada yapmassın şikayetini, arkadaşın role gelmedi dediğin buga girdim, SS var zaten, yaptığınız kural ihlali.

#5 - 10.04.2021 16:14
Sizi rahatsız eden, /b bölmemden çok (çünkü rol gidişatını hiç bozmadan aynı durumu yalnızca iki kez tekrarladım ve cevabınızı görmek istedim) yaptığınız ihlali samimi şekilde size rağmen üslubumu bozmadan insan gibi sormuş olmam olabilir bilemiyorum. Haklısınız arkadaşlar, olay aynen anlattığım gibi oldu 4 satır /b kanalı üzerinden ne yapacağınızı, rol tarzınızı bildiğimden yaptığınız ihlali belirttim. Yetkili kararını bekleyebiliriz. Şikayet açmak istemiyorum çünkü uğraşmaya değecek bir konu değil. Elimden geldiğince eskiden yaptığım gibi hemen şikayet açmaktansa, oyuncularla uzlaşarak anlaşmayı daha doğru gördüm o yüzden rol gidişatını etkilemeyecek şekilde ve sizi sıkmayacak/hevesinizi kaçırmayacak şekilde /b üzerinden kısa şekilde sordum ve geçtim.
« Son Düzenleme: 10.04.2021 16:19 Brownie »

#6 - 10.04.2021 16:42
/b'den ":D" atmamın sebebi ignore amaçlıdır, /b bölme dediğinde ise ":D +" atıp katıldığımı belirttim ve /b kestim.

#7 - 16.04.2021 18:56
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Bu tarz rollerde /b'den bölmek yerine kişiye PM atabilir ya da olağan rolü sürdürüp daha sonrasında forumda şikayet açabilirsiniz. İlk uyarınızı alıyorsunuz, tekrarında ceza yiyebilirsiniz.