Şikayet açacaktım orada yazdığım gibi, uğraşmamaya karar verdim çünkü kendiniz ceza almayacağınızı bildiğiniz için kasıtlı olarak brawl öncesi emotesiz vurup can azaltmanıza kadar ss'i atmışsınız.
Rolü devam ettirip sonrasında bölgeden giderken, bir anda brawl başlattınız ve yere düştüğümüz için gerekli yaralı emotelerini vererek/fear rp'ye uyarak bölgeden uzaklaştık. Diarmuid_Cavan oyuna iki-üç ay önce başladığı için kendisini fear-rp yapması yönünde (aksi yönde bir şey yapmadığı halde) ayrıca uyardım. Şikayette geçmese de belirtmekte fayda var.
/b bölme konusuna girersek ilk başta yalnızca bir kez, (2 satır) brawl öncesi devamlı vurduğunuz için uyardım, sonrasında rolü sakinleştirip bölgeden uzaklaşırken gerçekten tahmin ettiğim gibi, brawl başlattınız ve tekrar uyardım. Gayet nazik bir dille özür dileyerek sormama rağmen 'bölme' dediğin için daha fazla devam etmedim toplam yazdığım /b 4 cümle, sonrasında yaralı emotelerini vererek bölgeden uzaklaştık ve yürüyerek devam ettik üstelik.
Ayrıca rol başında sürekli olarak agresif role girmeye çalıştınız biz uzaklaşırken azaltmış olduğunuz canlar ve damage testinden sonra biranda saldırır emotesi verdiniz. Karakterlerinizi tanımadığımız için ve bölgeyi hood edindiğimiz için çatıda bizi izlerken ikinizi gördük ve geldik, biz yaklaşınca çatıdan atlayıp oraya kaçtınız ve bu kez yanınıza geldik. Agresif rol istesek veya karakterlerinizi tanısak espri yapıp konuşup kim olduğunuzu anlamaya çalışmadan, sizi sorgulayıp dinlemeden önce direkt olarak agresif role girerdik.
Sizin bu şekilde rol yapabildiğiniz ortamda gayet soğukkanlı ve saygı çerçevesi içerisinde özür dileyerek /b böldüğüm için tekrar özür dilerim.