Konu: [09.04.2021] Marques Jenkins TP  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2021 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marques Jenkins @EnesAras

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Audrisa Allys @iamfinxyy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2021 23:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi kovalıyorduk, birden TP oldu. Videoda her şey açık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.04.2021 00:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marques Jenkins @EnesAras

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Audrisa Allys @iamfinxyy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2021 23:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi kovalıyorduk, birden TP oldu. Videoda her şey açık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Öncelikle orada benim pingim vardı, kovalamaca anında bunu farketmişsinizdir umarım, orada memur bana vurduğunda beni yakalayamiyorsunuz dediğim gibi, o anda orada arkadaşım Jamaad, motor ile oradaydı orda motoruna binmiştim, sizde ise TP olarak görülmüş, rolü pingimden dolayı bozduysam özürlerimi sunuyorum.
Pingim fazla olduğunu bundan eski dakikalara bakılabilir, tabii yüklerse.
« Son Düzenleme: 10.04.2021 00:30 EnesAras »

#2 - 10.04.2021 01:50
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişiye tackle ile vurdum, TP atması sonucu etki göstermedi, ping kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

-mobile

#3 - 10.04.2021 11:34

Öncelikle orada benim pingim vardı, kovalamaca anında bunu farketmişsinizdir umarım, orada memur bana vurduğunda beni yakalayamiyorsunuz dediğim gibi, o anda orada arkadaşım Jamaad, motor ile oradaydı orda motoruna binmiştim, sizde ise TP olarak görülmüş, rolü pingimden dolayı bozduysam özürlerimi sunuyorum.
Pingim fazla olduğunu bundan eski dakikalara bakılabilir, tabii yüklerse.

Hemen sonra arkadaşını kovalamaya devam ettik, motorun arkasında siz yoktunuz ama oyundaydınız. Yönetici isterse bunun videosunu da atarım.

#4 - 10.04.2021 12:01
Dünden beri modem'den kaynaklı bir problemim var, hala devam ediyor;

Pingimin olduğunu burada kanıtlamış olduğumu düşünüyorum.

Buda Cleo dosyam içindekileri görebilirsiniz.

#5 - 10.04.2021 12:01
Yakalayamadğınız için bukadar sorun ediyorsanız ben gelip kendim teslim olabilirim.

#6 - 10.04.2021 12:23
Problem yakalayıp yakalamamak değil, videolarımı izleyenler de karşı tarafın zevk alması için uğraştığımı bilirler. Ama bu tarz konular rol zevkimizi kaçırıyor. Videoda olmasaydım hiçbir şey kanıtlayamayacağım için sorun olmayacaktı, ama videodaydım. 2009'dan beri roleplay ortamlarındayım, benim de pingimin çok yüksek olduğu zamanlar oldu, bilgisayarımın kötü olduğu dönemler oldu, hiçbir zaman olay yerinden kaybolamadım. Yönetici kararı bekleyelim.

#7 - 10.04.2021 19:02
Bu videonun 4:20 den sonrasını izlediğimiz de ping olduğu çok belli oluyor, duvarda beni sıkıştırdığınızda o aradan kolay ve hızlıca geçmek, Jamaad ileri de olmasına rağmen ara ara gidip gelip motora binmek gibi, savunmam bu kadar.

#8 - 13.04.2021 18:51
Şikayet sahibinle veya şikayet edilen şahısla alakam yok, sunucuda son zamanlarda çok fazla ping oluşuyor. Arkadaşın dediği gibi ping yüzünden olmuş olabilir

#9 - 14.04.2021 17:24
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Savunan tarafın savunma olarak attığı videoda 4.32'den itibaren izlemeye başladığımız zaman kişi motorun arkasına binmeye kalkıyor, o an oluşan lag problemi yüzünden animasyon vs iptal olduğu da görülüyor. Videoyu çeken, şikayeti tarafta animasyonun iptal olduğu görülüp motora binmemiş gibi görünüyor. Eğer lag problemi olmasaydı tackle attığınız zaman yere düşürürdünüz, emotesi sohbete düşerdi. Herhangi bir problem gözükmüyor.