Merhabalar Sneaky1,
Kanıt olarak sunduğun videoda herhangi bir olumsuz davranış ben göremiyorum ama senin rahatsız olduğun üç noktayı şöyle anlatabilirim sana;
Birinci '' önüne kırma olayı ''; Önüne kırmamdaki ve yavaşlamamdaki amaç IG bir sorundan kaynaklıydı sen bunu OOC bir duruma çevirerek hakkımda şikayet açma talebinde bulunmuşsun ki bu yanlış bir hareket. Gerçek hayatta birinin önüne kırması senin için a-normal bir durumsa şoför olduğunu düşünmüyorum.
İkinci '' gişede bekleme olayı ''; En son gişede önünde bekliyorum farkındaysan, ondan önce beraber denk geldiğimiz iki farklı gişe var. Geride kalan iki gişede benim önümdeydin ve bana burada yaptığım hareketin aynısını yaptın benimde burada yaptığım amaç gişeden geçmeni engellemekti çünkü bu yasak, hata yapmanı istemedim. Eğer farklı bir açıdan bakmak istersen de; IG olarak sebeplerden dolayı da gişe kısmında beklemiş olabilirim.
Üçüncü '' tırı önünde bırakma olayı ''; Tırı aslında senin önüne falan bırakmıyorum, tırı kenara bırakıyorum. Orada başka biri olsaydı, onun önüne bıracaktım. Tırı yol ortasına bırakmaktan çok daha iyidir.