SFCF > Van Ness
change my mind.
San Fierro Crime Family ve ondan öncesinde Accardi Crime Family birliklerinde toplam dört buçuk ay rol yapmış biri olarak çok zevkli vakitler geçirdiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Objektif olarak baktığımdaysa sunucu senaryosunda yer edinmiş bu birliğin, sunucuya renk kattığını ve sunucudaki en iyi birliklerden biri olduğunu düşünüyorum. Zaten hood onayı alıp pilot oluşum olduğundan ötürü bu düşünceyi yalnızca benim paylaşmadığımı görebilirsiniz. İki birliğin ortak bir çok oyuncusu bulunuyor ama temelde oluşumların konsept/kültürleri birbirinden farklı. Bizim bu birlikteki amacımız ise sokaklardan -yani en başından- başlayan karakterlerin zaman içerisindeki gelişimini en iyi şekilde yansıtabilmek, sunucu senaryosunda yer edinmek ve kendimize has bir şeyler ortaya koyabilmek. Karakterlerimiz Cosa Nostra'ya tam anlamıyla bağlı değil, direkt olarak benimsedikleri bir kültür yok. Cosa Nostra, Vory v Zakone gibi organize, yıllardan beri süregelen, halihazırda belirli kuralları olan konseptleri yapabilirdik. Bunun yerine sunucuda eksikliğini hissettiğimiz beyaz serseri çetesi rolüne yöneldik. Bunu kendimize has bir şekilde yapmaya çalışıyoruz, bir şeye tamamen bağlı olarak değil. Karakterlerimiz Cosa Nostra özentisi fakat daha cıvık, daha amatör (zamanla profesyonelleşme çabasında.). Bu yüzden yaptığımız rolü iyi şekilde yansıtabilmek hazır bir konsepti yansıtmaktan daha zor, bolca yaratıcılığımızı kullanmamız gerekiyor. Bu karşılaştırmayı neye göre yaptığını bilmiyorum fakat SFCF'de rol yapanlar da zaten bizdik (: İtalyan-Amerikan ve Cosa Nostra rollerine ideal örnek niteliği taşıyan bu birliğin -özellikle bugünlerde- unutulmaması gerekiyor. Yaptığım en zevkli roller bu iki birlikte oldu, bu yüzden ikisinin de yeri bende ayrıdır. Yorumun için teşekkürler. Öylesine yazdığın bir yorum olabilir, sadece ufak bir açıklama yapmak istedim.