Konu: [ 02.04.2021 - James_Querry ] SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2021 16:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Querry @Arran

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2021 - 16.04 - 16.08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorsiklet üstünde SAMP fiziklerini kötüye kullanarak üst ok tuşuna spam yapması ile gereksiz hızlanma ile üstünlük sağlıyor, realistik dışı bunu üç dört defa yaptı, en net kanıtım bu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin yaptığı üstünlük durumundan dolayı bir başka oyuncuya çarptım ve bir saat boyunca hastanede rol gerçekleştirmek durumunda kaldım. Normal hızı ile seyir etse bu kadar agresif bir sürüş yapmayıp role ve realistiğe daha uygun ilerlenecekti, bu tarz şeyler doğurmayacaktı sonucu.

#1 - 02.04.2021 18:00
SA-MP Fiziğini kötüye kullandığım yok gerçek hayattada motorun gidonuna yasalanırsan motor hızlanır burada profesyonel bir şekilde kullandığım için burada beni suçlama hakkın yok ve gerçek hayattan yine örnek vereyim ağırlığını motor kullanırken  gidona doğru verirsen motor hızlanır bu tüm gta fiziklerindede aynıdır bir kötüye kullanım göremiyorum  :)

#2 - 02.04.2021 19:13
Merhabalar,
motorlarda üst tuş ile hızlanmak yasak değil, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.