Konu: [02.04.2021 - Vincenzo Pellegrini] E/Q kullanımı  (Okunma sayısı 564 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2021 13:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo Pellegrini - @berkayinho
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2021 (video tarihi)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
BUG ABUSE - E/Q KULLANIMI   

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Youtube'a şikayette bulunduğum kişi tarafından atılmış videoda gayet net bir şekilde görünüyor. Bu tarz çatışma rollerine bizde giriyoruz fakat böyle değil, kurallara uygun bir şekilde. Biz bu kadar hassas davranırken arkadaşın böyle defalarca bugdan faydalanıyor olması beni çok rahatsız etti. Saniyeleri videonun altında belirttim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
0.22 - 0.31 - 0.55 - 1.00

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

#1 - 02.04.2021 14:25
Her silahı elime aldığımda zaten emote verdim. Aynı şekilde geri yerleştirirken de rol yaptığımızı unutmayalım. Ve ayriyetten burada benim olduğuma dair en ufak bir kanıt bile yok. Video vice platformlarında paylaşılmadı. Hud desen yok, savunma yapmam gerekirse adminler etiket atabilir her emote attığım dakika için videolu kanıtım mevcut.

Ek olarak videoda zaten bütün sahneler kesitli bir şekilde koyuldu. Aynı dakikalar içerinde yaşanan olaylar değil. Ben olduğuma dair en ufak bir şeyde yok savunma için admin bekleyeceğim. Eğer ki yapmamı gerektiren bir durum olduğunu söylerse tekrardan belirtiyorum her şeyin kanıtı mevcut.
« Son Düzenleme: 02.04.2021 14:28 berkayinho »

#2 - 02.04.2021 14:30
Silahı her eline alıp bıraktığında emote verdiğini söylüyorsun fakat videoda açık ve net şekilde e/q yaptığın gözüküyor. Saniyelik bir şey zaten, emote vermen imkansız.
Ayriyetten, önce emote verdiğini söylüyorsun sonra oradaki ben değilim diyorsun. Videonun dördüncü saniyesine kadar izlendiğinde oradakinin Vincenzo Pellegrini olduğu anlaşılıyor. Anlaşılmasa bile sen videoyu silerek kendin olduğunu göstermiş oldun. OOC yalan kapsamında da ceza almanı istiyorum.
« Son Düzenleme: 02.04.2021 14:42 LogaN »

#3 - 02.04.2021 14:42
Savunma yapacağım bir video olduğu zaman beni etiketlersiniz.

Yalan söyleyecek değilim, yapmadım. Sadece yanlış anlaşılmalara mahal verilsin istemem, ayriyetten kimseye OOC yalan söylemiyorum. Kanıtsız bir şekilde sürekli ceza almamı isteyen tarafın net bir şekilde OOC kini belli oluyor. Sağlık olsun, hepinize iyi forumlar dilerim.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 02.04.2021 14:49 berkayinho »

#4 - 02.04.2021 14:48

Zekanıza hayran kaldım, ben videoyu silebileceğinizi nasıl düşünemem...  ;)

OOC kin beslememi gerektirecek bir şey yok, birliğini vurduğum videoları youtube'a atsaydım şuan para kazanıyordum.
« Son Düzenleme: 02.04.2021 14:54 LogaN »

#5 - 02.04.2021 14:54
IC'de alamadığını OOC'de aramamalısın @LogaN savunmaya başlayalım o halde.

Açık aramaya devam edebilirsin.

#6 - 02.04.2021 14:56
Birliğimi vurduğun videoları atabilirsin. Bunu rol çerçevesi altında yaptığın sürece gücenmem canım benim, günün güzel geçsin. Umarım bilgisayardan kalktığın zaman çevrendeki insanlara bunu büyük bir başarı olarak anlatıyorsundur. Pellegrini birliğini vurup video yaptım.  ???

#7 - 02.04.2021 14:58
Neden değiştiriyorsun ki? Sunucudan ban yemiş insanların adını alarak bana skin çaldığımı söylemeye devam et. İstediğin kadar kinini dök, asla kin kapmam. İnsanların açıklarıyla ön plana çıkan birisi değilim, başaramadığın şeyleri insanların başarılarını zedelemeye çalışarak kazanmaya çalışan bir insansın. Allah akıl fikir versin.

#8 - 02.04.2021 15:01
Emote verip ateş ettiğinin görüntüsünü yollamana gerek yok, sorun olan E/Q bugu yapman. Belirttiğim saniyelerde açık şekilde anlık olarak olarak e/q bugı yaptığın anlaşılıyor. Alıntıladığım yazıda görüldüğü gibi, oradakinin sen olmadığını söyledin. Ardından orada almış olduğun görüntüleri paylaştın. OOC YALAN kapsamında da ceza almanı talep ediyorum.
Her silahı elime aldığımda zaten emote verdim. Aynı şekilde geri yerleştirirken de rol yaptığımızı unutmayalım. Ve ayriyetten burada benim olduğuma dair en ufak bir kanıt bile yok. Video vice platformlarında paylaşılmadı. Hud desen yok, savunma yapmam gerekirse adminler etiket atabilir her emote attığım dakika için videolu kanıtım mevcut.

Ek olarak videoda zaten bütün sahneler kesitli bir şekilde koyuldu. Aynı dakikalar içerinde yaşanan olaylar değil. Ben olduğuma dair en ufak bir şeyde yok savunma için admin bekleyeceğim. Eğer ki yapmamı gerektiren bir durum olduğunu söylerse tekrardan belirtiyorum her şeyin kanıtı mevcut.

#9 - 02.04.2021 15:02
Admin kararına bırakabiliriz, senin gibi bir insanla daha fazla konuşmak istemiyorum. Yoruyorsun sadece.