Konu: The Punisher  (Okunma sayısı 71 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.03.2021 03:25
Marvel's The Punisher, Marvel kurgusal evreninde yaşayan Frank Castle adlı deniz piyadesinin (The Punisher) hayatını anlatan TV dizisidir.

Frank Castle rolünü Jon Bernthal oynamıştır. Dizinin ilk sezonu 17 Kasım 2017 tarihinde 13 bölüm olarak Netflix üzerinde yayınlanmıştır. Yayınlandığı ilk gün boyunca IMDb üzerinde beş bini aşkın kişinin oylarıyla 9.5 puan almıştır.
Karısının ve çocuklarının öldürülmesiyle intikam yolculuğuna çıkan Frank Castle'ın hikayesini odağına alan Marvel's The Punisher'da Castle, New York'un yeraltı dünyasına dair karanlık bir komployla yüzleşecek. İntikam için çıktığı bu yolda "The Punisher"a dönüşen Castle, artık sadece kendi ailesini değil, çok daha fazla insanı etkileyen adaletsizlikleri çözmek için göreve hazır!

1. Sezon 11 bölümdeyim şu an gayet iyi gidiyor, sarıyooo.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 10.04.2021 16:17
Hikayesi ve karakterin yapısı muhteşem ama ağırlığından dolayı devam edemedim, Breaking Bad izledikten sonra zor geldi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 14.04.2021 09:15
İzledikten 1 hafta sonra diziyi unuttum, ortalama bir dizi bence öyle aşırı iyi yanı yok sadece aksiyon sahnelerinden dolayı keyifli şimdi şu karakter kim diye sorsanız sonu nasıl bitti diye sorsanız cevap veremem çünkü bana göre epey silik kaldı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok