Korona hayatımıza gireli bir yılı geçti, Türkiye'de vakalar 30.000'i aştı. Her gün dershane+ingilizce kursuna gidiyorum günümün 10+ saati dışarıda geçiyor ve hala korona virüse yakalanmadım. Yakalananlar sürecin nasıl geçtiğini anlatabilir mi?
Yakalanmadım diyerek tedbirsizlik yapmamanı öneririm, genç kesimlerde yakalandığında bile anlamıyor insan. Ailem Almanya'da yaşıyor ve tatil için İstanbul'a (yanıma) geldiler. Gelmeden önce Bulgaristan'da biraz kaldılar ve bu sırada korona olmuşlar, haberleri yok. Sınırdan geçiyorlar ve geliyorlar, her neyse 3-4 gün sarmaş dolaş geziyoruz evde/dışarda vs. sonra pozitif çıktı, annem ve bende hiçbir şey yok, babam yatak döşek yatıyor evde (şeker hastası) her neyse işte ilaçlar falan geliyor kapıya, ben alıyorum ilaçları baktık ilaç kullandıkça durum daha kötüye gidiyor, ilaç kullanmamaya karar verdi ve birkaç gün sonra iyileşti. Benim hala bir şeyim yok ve adamın dibinden ayrılmadım 3-4 gün boyunca, tam babam iyileşti derken bu sefer annem korona oldu ve bir on beş gün daha. Bu esnada ben de sadece bir gece ateş kaldırdım, otuz-kırk dakika sonra ilaçla beraber geçti tabii bende fazla bir etkisi olmadı. Annemde de hiçbir etkisi olmadı. Kronik rahatsızlığı olanlarda ve yaşlılarda cidden çok belirgin oluyor. Bizlerde çok problem olmuyor. Bu da kötü bir anım olarak kenarda kalsın.