Konu: Bu zamana kadar korona olmayan kesim  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.03.2021 00:15
Korona hayatımıza gireli bir yılı geçti, Türkiye'de vakalar 30.000'i aştı. Her gün dershane+ingilizce kursuna gidiyorum günümün 10+ saati dışarıda geçiyor ve hala korona virüse yakalanmadım. Yakalananlar sürecin nasıl geçtiğini anlatabilir mi?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 30.03.2021 09:11
Taşıyıcı olmuş da olabiliriz, benim de yakalanmam mümkündü fakat hiç belirtim olmadı  :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 30.03.2021 09:24
@LahmacStar Şehirde korona rolleri falan açılırsa senden bileceğim Lahmaç :p
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ihsan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 30.03.2021 13:18
Korona hayatımıza gireli bir yılı geçti, Türkiye'de vakalar 30.000'i aştı. Her gün dershane+ingilizce kursuna gidiyorum günümün 10+ saati dışarıda geçiyor ve hala korona virüse yakalanmadım. Yakalananlar sürecin nasıl geçtiğini anlatabilir mi?

Yakalanmadım diyerek tedbirsizlik yapmamanı öneririm, genç kesimlerde yakalandığında bile anlamıyor insan. Ailem Almanya'da yaşıyor ve tatil için İstanbul'a (yanıma) geldiler. Gelmeden önce Bulgaristan'da biraz kaldılar ve bu sırada korona olmuşlar, haberleri yok. Sınırdan geçiyorlar ve geliyorlar, her neyse 3-4 gün sarmaş dolaş geziyoruz evde/dışarda vs. sonra pozitif çıktı, annem ve bende hiçbir şey yok, babam yatak döşek yatıyor evde (şeker hastası) her neyse işte ilaçlar falan geliyor kapıya, ben alıyorum ilaçları baktık ilaç kullandıkça durum daha kötüye gidiyor, ilaç kullanmamaya karar verdi ve birkaç gün sonra iyileşti. Benim hala bir şeyim yok ve adamın dibinden ayrılmadım 3-4 gün boyunca, tam babam iyileşti derken bu sefer annem korona oldu ve bir on beş gün daha. Bu esnada ben de sadece bir gece ateş kaldırdım, otuz-kırk dakika sonra ilaçla beraber geçti tabii bende fazla bir etkisi olmadı. Annemde de hiçbir etkisi olmadı. Kronik rahatsızlığı olanlarda ve yaşlılarda cidden çok belirgin oluyor. Bizlerde çok problem olmuyor. Bu da kötü bir anım olarak kenarda kalsın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 30.03.2021 18:00

Yakalanmadım diyerek tedbirsizlik yapmamanı öneririm, genç kesimlerde yakalandığında bile anlamıyor insan. Ailem Almanya'da yaşıyor ve tatil için İstanbul'a (yanıma) geldiler. Gelmeden önce Bulgaristan'da biraz kaldılar ve bu sırada korona olmuşlar, haberleri yok. Sınırdan geçiyorlar ve geliyorlar, her neyse 3-4 gün sarmaş dolaş geziyoruz evde/dışarda vs. sonra pozitif çıktı, annem ve bende hiçbir şey yok, babam yatak döşek yatıyor evde (şeker hastası) her neyse işte ilaçlar falan geliyor kapıya, ben alıyorum ilaçları baktık ilaç kullandıkça durum daha kötüye gidiyor, ilaç kullanmamaya karar verdi ve birkaç gün sonra iyileşti. Benim hala bir şeyim yok ve adamın dibinden ayrılmadım 3-4 gün boyunca, tam babam iyileşti derken bu sefer annem korona oldu ve bir on beş gün daha. Bu esnada ben de sadece bir gece ateş kaldırdım, otuz-kırk dakika sonra ilaçla beraber geçti tabii bende fazla bir etkisi olmadı. Annemde de hiçbir etkisi olmadı. Kronik rahatsızlığı olanlarda ve yaşlılarda cidden çok belirgin oluyor. Bizlerde çok problem olmuyor. Bu da kötü bir anım olarak kenarda kalsın.

Benim olmam pek sıkıntı değil fakat ailemde çıkarsa ciddi bir duruma dönüşür, annem ve kardeşim de astım vb. kronik hastalıklar ve onlar için korkuyorum. Tedbirimi her gün alıyorum, fakat bazen tedbirlerin bile yararı olmuyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 30.03.2021 19:22
Bu zamana kadar olmadım ama sanırım bu gün bulaştı, corona olan biriyle temas eden biriyle temas ettim. Dıdısının dıdısı yani. Umarım bulaşmamıştır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 30.03.2021 20:47
Okula gittim, otobüse falan bindim. Annem çalıştığı yerde hep insanlarla iç içe ve temas etmesi zorunlu. Anneme falan sarıldım ama evde virüs yok şu an. Bu arada bunlar Amerika'nın oyunu kanmayin.  :-\
 O:-)

((saka amacli))
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 31.03.2021 04:00
Kendimi odaya kapatıp 15 gün aile üyelerimle bile bir araya gelmedim, yemeğimi odamın kapısına bıraktırdım ve bol bol meyve yedim.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
cante,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 01.04.2021 17:05
Rahat takıldım, maskesiz gezmedim, el temizliğine dikkat ettim yani kısaca olayı kasmadım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 05.04.2021 22:02
En az 4 ay boyunca Kamil Koç'ta hostluk/ muavinlik yaptım ve aşağı yukarı herkes ile temasım oldu.
Onun dışında çağıran arkadaşlarımla da buluştum. Köye gittim birkaç kez..
Sadece ellerimi yıkadım ve maskemi sürekli taktım.
Bulaşmadı.. Umarım farkında olmadan atlatmışımdır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok