Son zamanlarda çok gördüm, polis arkadaşlar sanchezle ya da diğer motorla tek başlarına araç kovalıyorlar, araç duruduruyorlar. Açıkçası bana mantıklı gelmedi, hatta geçenlerde bir motor süren bir polisle çarpıştık. İkimiz de çok hızlıydık ve çarpıştık. Benim altımda sarı taksi var onda ise motor. O tarz durumlarda ben şahsen rol yapmayı tercih etmem. Çünkü o rolde motorda bulunan kişinin ya ölmesi ya da komaya girmesi lazım. Neyse, ben devam ettikten sonra polis motorla beni takip etti ve durdurdu. Sonra kendisine PM attım, ona: "Mantıken senin bu çarpışmanın sonunda ya ölmen ya da komaya girmen lazım." dedim. Kendisi de anlayışlı ve mantıklı biri olduğu için dikkat edin gibi şeyler söyleyip gitti.
İşte, dün motorla araç kovalayan bir polis gördüm, biraz realist ve mantıklı düşünürsek motorla beni kovalayan birisine ben hızlı bir şekilde çarptığım zaman çok büyük ihtimal hastanelik olur. Bugün de bir kaç kez sanchez motor süren polislerin araçları durdurduğunu gördüm. Açıkcası bu bana hiç mantıklı gelmedi. Polisler motorla devriye atabilir, fakat motor sürerken araç kovalama, durdurma gibi roller yapması hiç realist değil.
NOT: Kalabalık bir şekilde yapılan kovalamalarda motorlu polisler olabilir. Fakat tek başına motorlu bir polis; araç kovalama, araç durdurma gibi rolleri yapmamalı.