Konu: Crash Mağduriyeti  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 28.03.2021 15:59
Meslek yaparken crash alma veya oyundan kopma sorunları; o an yaptığımız seferin boşa gitmesine neden oluyor, meslek aracı spawnlanıyor ve yol ortasında kalıyoruz. Crash alma/oyundan kopma sorunlarında o an yaptığımız sefer iptal olmamalı veya araç spawnlanmamalı.  Bu sorun zaman kaybına neden oluyor. Anticrasher vb. dosyalarda crash'ı tamamen engellemiyor. Bu AR-GE daha önce açıldımı bilmiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 28.03.2021 17:18
bu imkansız
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 28.03.2021 19:46
bu imkansız
Aksine imkansız değil, bu sistemin olduğu RP sunucusu var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 28.03.2021 20:23
Merhaba ben Gta San Andreas mod yapımcısıyım. Bu yapılabilir. Ancak belli şartları olmalı. Örneğin bu tarz durumlarda belirli bir dakika olmalı. Bence 5 dakika yeterli. Eğer 5 dakika içinde oyuncu giriş yaparsa mesleğine devam edebilir. Eğer bu süre aşılmışsa araç spawnlanabilir. Bu koşul neden olmalı onu da açıklayayım. Eğer bu koşul olmaz ise oyuncuların işi çıkarsa pc kapatabilir, interneti kesip bağlantı kopması şekilde çıkış yapabilirler.(Bazı arkadaşlar bilerek interneti kesebiliyorlar, pc kapatabiliyorlar. Ancak bazen elektrik kesintisi ve internet kesilebiliyor vs. İstemeden olanlara lafım yok. Ancak bilerek yapılmasına karşı zaman koşulu şart.) Bu koşul olmadığı için oyuna girince oyun kapanmadan önce olunan yerden devam eder. Bu da doğru olmaz. Zaman şartı koyularak yapılabilir. Ben destekliyorum.
« Son Düzenleme: 29.03.2021 00:28 UchihaBatuhan »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 28.03.2021 20:24
Merhaba ben Gta San Andreas mod yapımcısıyım. Bu yapılabilir. Ancak belli şartları olmalı. Örneğin bu tarz durumlarda belirli bir dakika olmalı. Bence 5 dakika yeterli. 5 dakika içinde oyuncu giriş yaparsa mesleğine devam edebilir. Eğer bu süre aşılmışsa araç spawnlanabilir. Bu koşul neden olmalı onu da açıklayayım. Eğer bu koşul olmaz ise oyuncuların işi çıkarsa pc kapatabilir, interneti kesip bağlantı kopması şekilde çıkış yapabilirler. Bu koşul olmadığı için oyuna girince oyun kapanmadan önce olunan yerden devam eder. Bu da doğru olmaz. Zaman şartı koyularak yapılabilir. Ben destekliyorum.
Eğer elektrik veya internet uzun süre giderse bunun için bir şey yapılamaz. Ama kısa süreli kopma yaşanırsa yapılabileceğini düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 28.03.2021 20:36 UchihaBatuhan »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 28.03.2021 23:39
Merhaba ben Gta San Andreas mod yapımcısıyım. Bu yapılabilir. Ancak belli şartları olmalı. Örneğin bu tarz durumlarda belirli bir dakika olmalı. Bence 5 dakika yeterli Eğer  dakika içinde oyuncu giriş yaparsa mesleğine devam edebilir. Eğer bu süre aşılmışsa araç spawnlanabilir. Bu koşul neden olmalı onu da açıklayayım. Eğer bu koşul olmaz ise oyuncuların işi çıkarsa pc kapatabilir, interneti kesip bağlantı kopması şekilde çıkış yapabilirler. Bu koşul olmadığı için oyuna girince oyun kapanmadan önce olunan yerden devam eder. Bu da doğru olmaz. Zaman şartı koyularak yapılabilir. Ben destekliyorum.
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 29.03.2021 03:55
Bu konuyu şu şekilde destekliyorum. Belli bir dakika içerisinde bu işlem yapılabilir. Çok crash yiyen birisiyim ve bu sistemin gelmesini isterim ama dediğim gibi 2 dakika içerisinde olabilir fazla sürede ortalık iş makinesi çöplüğüne döner.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 29.03.2021 10:22
Bu konuyu şu şekilde destekliyorum. Belli bir dakika içerisinde bu işlem yapılabilir. Çok crash yiyen birisiyim ve bu sistemin gelmesini isterim ama dediğim gibi 2 dakika içerisinde olabilir fazla sürede ortalık iş makinesi çöplüğüne döner.
Bende öyle düşünüyorum, en azından kısa süreli imkan sağlanır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 29.03.2021 10:46
Bence maksimum 5 dakika yeterli bir süre. Herkesin sistemi ve interneti iyi olmayabilir. Bu yüzden daha yavaş girebilirler. Bu sebepten ötürü 5 dakika olarak fikrimi sundum. Ancak 2 dakika da yeterli bir süre.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
rllyrïch, ble55phemy,
Tepki yok
Tepki yok