Rol yapmak için oynuyoruz, çar kasmak için değil. Ekonominin bu kadar zor olması, "rolümü yapayım ama farm da şart" algısına sokar, gereği yok.
Desteklemiyorum.
DESTEKLEMİYORUM, kısacası saçmalık. Zaten yeni oyuncular para zorluğu çekiyor. Adam 50 bin kazanayım da mevduata atayım diyor böyle bir şey getirilirse oyun oynamak yerine insanlar para kasmaya çalışır ve bundan dolayı sunucuda rol döneceğini sanmıyorum. 
Rol yapmak için oynuyoruz, çar kasmak için değil. Ekonominin bu kadar zor olması, "rolümü yapayım ama farm da şart" algısına sokar, gereği yok.
Desteklemiyorum.
Neden herkes konuyu role bağlıyor gerçekten bu bana saçma geliyor, gelen iletilerden sadece bir kaçı diğerlerinden farklı, bazıları bir fikir ortaya sunmuşken, diğerleri hep olayı role bağlamış. Rol yapılabilmesi için ic paraya mı ihtiyaç var cidden? Herkes zengin rolleri yapacak diye bir şey yok, söylediğim ar-ge kabul edilsin ve ya edilmesin hiç bir şekilde sunucudaki rol oranını azaltmaz ve ya arttırmaz, balıkçılığın kazancı düşürüldüğünde sunucudaki rol oranı azaldı mı? Sadece balıkçılık yapan insanlar balıkçılık yerine Trucker mesleğini tercih etti.
Selam, yukarıda arkadaşlarımız zaten detaylı açıklamışlar bende ufak bahsetmek istiyorum. Araba fiyatlarında bir sıkıntı var, bir arabaya fazla zam gelmiş, bir arabaya zam gelmemiş bile. Yeni gelen arkadaşlarımız burda rol döndürmeye geliyorlar, para kasmaya değil. Eğer para kasmak isteselerdi başka oyunlar oynarlardı. Lafı evirip çevirmenin bir anlamı yok. Desteklemiyorum
Lafı evirip çevirmenin bir anlamı yok demenden neyi kastettiğini anlamadım önceki iletilerimde de söylemiştim tekrar söylüyorum, rol yapmakla mevdudat faiz oranının %0,5 kadar azaltılmasının hiç bir ilgisi yok. Neden bu oranın düşmesi sizi para kasmaya zorlasın? Rol yapabilmeniz için milyonlarınızın olması mı gerekiyor?
Gelen fikir belirten yorumlar için teşekkür ederim, tarafımca açtığım ar-ge'ye daha fazla yanıt gelmeyecek. İyi forumlar.