Kesinlikle destekliyorum.İşbaşında hiç olmamama rağmen, 2 haftada 50k para kastım sadece paydayle. İki haftada kılımı kıpırdatmadan kendime Washington alabiliyorum, bence daha da zorlaştırılmalı ekonomi.
Mevduat şu an olduğu gibi kalacak.Ayrıca yorumlarda sürekli olarak ekonominin ne kadar zorlaştığından bahsedilmiş ancak sunucuda her gün onlarca yeni araç galeriden satın alınmaya devam ediyor, oyuncuların %60'ı 1 araçtan fazlasına sahip(2, 3, 4, 5...) Sunucuda mevcut araçların büyük çoğunluğu lüks araçlar, düşük seviyeli araçları kullanan kişi sayısı oldukça az. Ekonomide bu konu hakkındaki netliğimizi defalarca dile getirmemize rağmen aynı şekilde itirazlara devam edilmiş.Sunucuda sürekli olarak bulunan, rolleri ve aynı zamanda ekonomiyi de yakından takip eden bir yetkili ekibi bulunurken ekonominin çok kötü bir hale gelmesine zaten göz yummayacağımız aşikar bir durum, herhangi bir kötüleşme/yeni oyuncular için zorluk haline gelmeye başlarsa zaten dokunuşlarımızı yapmaya devam ederiz. Bu konuda netliğimizi defalarca ortaya koyduk, sizlerden de ekonomiyi istenilen noktaya çekmek için olan çabalarımıza desteğinizi beklerken bu tarz yorumlar almak pek motive edici değil.Yakın zamanda ekonomi dengelemeleri yapmaya devam edeceğiz, gerekirse maaş yükseltme tarzı işlemler yapmaktan zaten çekinmiyoruz. Kimse için oyunu ÇOK ZOR hale getirme gibi bir niyetimiz yok. Tüm bunları yaparken yeni/eski oyuncular için de eşit ilerlemesini sağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda da şüpheniz olmasın.NOT: Konu yoruma açık kalacak, bu yanıtı okuduktan sonra ekonomi hakkındaki mantıklı fikirlerinizi belirtmeye devam edebilirsiniz. Unutmayın, size daha kaliteli bir oyun sunmak için uğraşıyoruz, oyunu ÇOK ZOR hale getirmek için değil. Her şeyin daha iyi olması için sizin de fikirleriniz önemli, fikir belirtmekten çekinmeyin.