Konu: Eugene Riemenschneider-Ishaaq Awan.-Yetersiz rol bilgisi,Aşağılayıcı rol,Fear RP  (Okunma sayısı 546 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2021 14:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Eugene Riemenschneider-@gerçekçeteci    
Ishaaq Awan-@CRIMINALYSE

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Hennessy Crime Family birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:23.03.2021-17.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Legal bir karakter veya sivil karakter canlandırıyorsanız, yerine göre illegal birliklere karşı Fear-RP yapmalısın ve güçlü bir birliğe karşı korkusuzca/arkanı sağlama almadan laf atma/sataşma/polise ihbar
Yetersiz rol bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Merhabalar, arkadaşlarla IC olarak yaşadağımız sorunları iki gündür neredeyse bütün sunucu gördü şikayetlerden. Şimdi gelelim bu arkadaşların yaptığı ihlallere! Öncelikle, birinci ihlal olan Aşşağılayıcı Rol. Birlik liderine ve R19'una ss lerde görüldüğü gibi ''/me Dragan'ın keline tokadı basar'' R19'uma atılan emote ve R20 bana atılan emote ''/me Rose'a kafa atar'' Onaylı hood bölgemizde karşınızda 8 kişi olmasına rağmen [Fear-Rp] yapmadan böyle Low-Rp emoteler atarak aşşağılayıcı rol yapmanız bir ihlale giriyor. Orada yaklaşık 8 kişi arasında neden sadece Rose karakterine şikayet açılıyor bunu gerçekten anlamış değilim. Aklıma OOC kinden başka bir şey gelmiyor. Burada yaptığınız rol zaten tamamen troll bir rol kendi açtığınız şikayette atılan ss lerde zaten her şey gözüküyor bende bir kaç ss bırakacağım aşşağıya ve hepinizin leveli 6-7 bir anda yanıma geliyorsun ve limonata fiyatından bahsediyorsun yanındaki arkadaşın bir anda video kayıdı almaya başlıyor izinsiz ben sana gereken parayı veriyorum ve sen para sayma emotuna devam ediyorsun, izinsiz videom için IC sadece söyleniyorum arkadaşın daha bizden bir atak yok R19'un kafasına vuruyor tam olarak hood'da ve mekana çekiyorum.Daha ne olduğu belli olmadan kafa atar emotu veriliyor.Geri kaçıyorum ve silahımı alıyorum.8 Kişinin karşısında korkusuzca (ikisi silahlı) 3 kişi saldırıyorsunuz.Küfürlerinizi söylemiyorum bile.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Arkadaşlar için rol bittiği dakika rol destek talebinde bulundum çünkü rol bilmedikleri ya da sunucunun bazı konularını bilmedikleri için.Tatlı dille konuşurken (IC düşünün) karşındaki kadına küfür etmeye başlıyorsun ne yapılmasını bekliyordunuz ve karşındaki mafya lideri(R20)

#1 - 24.03.2021 14:04
Şunu belirtmek isterim benim durduğum yerde haritada Hennessy yazıyor yani Hood'dayım sizinde orada bana kafa atmanız ne kadar normal gerçekten bende bunu anlamıyorum.

#2 - 24.03.2021 17:29
Rose Hennessy'nin mekânında yüksek hesap ödeme sonucu bir takım olaylar yaşandı. Rose Hennessy'le birebir konuşma sonucu bana $1.500 verdi ve ayrılmamı istedi. Ek olarak bizi ihbar verip tutuklatmak ile tehdit etmesinin ardından Rose Hennessy ve Ishaaq Awan'ın arasında tartışma yaşandı. Ishaaq Awan'ı zorla onaylı bölgelerine, mekân içerisine sokmaya yeltenildi. Ishaaq Awan'da kendisini savunmakla beraber brawl rolü başladı. Yetersiz rol bilgisi için savunma yapmayacağım çünkü durum ortada. Eugene Riemenschneider karakterini yöneten birisi olarak Hennessy Crime Family altında rol yapan R19 ve R20 üyelerine ne agresif rol yaptım, ne zarar verecek bir rol yaptım, ne de aşağılayacak bir rol gerçekleştirdim. Sunacağım kanıtları detaylıca incelerseniz bunun farkına varabileceksinizdir.
Edward Gallaghan birliğin outsiderı bana kavga sırasında vurduğu için kendimi savunuyorum ve sadece birlikte outsider rütbesinde olan Edward Gallaghan'a vuruyorum. Bir outsidera vurduğum için, daha doğrusu outsiderın bana saldırması sonucu kendimi savunduğum için fear roleplay kurallarını çiğnediğimi sanmıyorum.

Yazdıklarımı kısa olarak toparlamam gerekirse, kendi şahsım için en azından;
Hennessy Crime Family'de rol yapan R19 ve R20'ye herhangi bir şekilde aşağılayıcı rol yapmadım, zarar verecek rol yapmadım.
Korku rolü de açıkladığım gibi, sadece outsiderın bana saldırması üzerine kendimi savundum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/824209612483330049/824209653499166740/samp_23_03_2021_17_07_40.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/824209612483330049/824209659559673857/samp_23_03_2021_17_09_31.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/824209612483330049/824209671170424872/samp_23_03_2021_17_10_20.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/824209612483330049/824209679491792906/samp_23_03_2021_17_10_35.png
https://streamable.com/o0xeof

#3 - 24.03.2021 17:37
Ve lütfen "yetersiz rol bilgisi" kısmını daha detaylı açıklayın ki savunma yapabileyim. Cümlelerini pek sağlıklı okuyamadım.

#4 - 24.03.2021 17:40
Arkadaşımıza yetersiz rol bilgisinden ve Aşşağılayıcı rolden şikayet açıyorum ve arkadaşın verdiği cevabı göz önüne alırsak ne yapmaya çalıştığını az çok anlamış olmamız gerekiyor. Sunucuya troll ve kışkırtmak için geldiği ortada. Diğer savunma yapan arkadaş ile ilgili de şunu söylüyeceğim. Öncelikle savunmanı diğer arkadaş gibi saçma sapan hareketler yapmadan kendini savunduğun için teşekkür ederim. Savunmana gelecek olursak. Sizin orada zaten rolün başlaması tamamen ihlalden başladı izinsiz video kaydı almaları ile başladı. Ishaaq karakteri kendi kendine sanki şehirin babası gibi gelip r19'uma ve r20 yani bana kafa atıp vurması zaten buda bir ihlal. Onaylı hood bölgesinde böyle bir hareket yapamazsınız.Tekrardan savunmanı yaptığın için teşekkür ediyorum gerçekçeteci.

#5 - 24.03.2021 17:43
 :-\ :-\

#6 - 24.03.2021 17:49
Ek olarak olay örgüsünü bildiği için şikâyeti @dixsept in incelemesini istiyorum. R19 ve R20'lerine verilen ck iznimin tekrardan gözden geçirilmesini de istiyorum.
Sadece outsider dövdüğüm için ck iznim R19 ve R20'ye verilmesi gerçekten de saçma. Tekrar inceleyip duruma göre karar değişikliğine gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.

#7 - 24.03.2021 18:02
Şimdi bir kaç bir şey söylüyeceğim. Öncelikle dostum o konuşme şekline uslübunu düzeltmeni istiyorum burası senin babanın çiftliği değil. Sana bir şikayet açıyoruz ve sen alakasız terimler kullanıp sadece şikayeti uzatıyorsun. Bizim yaptığımız roller attığımız ss ler seni ilgilendirmiyor. Onaylı hood gözükmüyor diyorsun ama haritada hoodun içindesin bu nasıl bir çelişki? Ayrıca karakter hesap değiştirdim diyorsun, bu bizim sorunumuz değil senin tercihin. Hesabım senden önce açık olan bir hesap gibi cümleler kurmuşsun. Hesap açmak insanların 2 dakikasını almıyor belirtmiş olayım. Ayrıca yaptığın yorumlar şikayete yazdığın cümleler senin ne kadar toxic bir oyuncu olduğunu gözler önüne seriyor. Daha fazla yazıp kendini rezil etme. Savunmanı yap geç. Şikayet sonuçlansın okey?

#8 - 24.03.2021 18:03
Son olarak, dua edin kimse size kin tutmasın. O birlik tek konsept şikayetine patlar.
Dostum çok fazla ileriye gidiyorsun, tehdit edici sözlerin burada işlemiyor. OOC kin tuttuğunu sen kendi ağızınla söylüyorsun ? Patlatabiliyorsan patlat.

#9 - 24.03.2021 18:10
Pekala, ben Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz rolü yapayım sizin için buraya tamam, hood aldı vs diyorsun onada tamam bu birliğin neredeyse 8-9 ay bir emeği var bunu belirtmek isterim. Üslubun çok yanlış karşındaki senin yakın arkadaşın değil.Savunmanı yaparsın konu biter ama savunmanda aşağılıyarak savunma yapmak yanlıştır.Bu kadar savunma yapıldı, şikayet açıldı kimse aşağılamadı ama senin yaptığın toxiclik ve kendimi yakacam ama bari bunları aşağılayayım kafası lütfen bu kafadan çık, OOC kinin olabilir. Kanıtları ile tekrar şikayet açılır zamanı geldiğinde lütfen buranın oyun olduğunu unutma. Bu sana yapılsa çoktan ban talebinde bulunmuştun.