Merhaba,
Konu ile yakından ilgileniyorum. Rol o sırada admin tarafından duraksatılmış olabilir, başka bir nedenden ötürü durmuş da olabilir bunlar fark etmez. Polisler geldikten sonra role devam etmekle yükümlüsünüz. Olay ile ilgilenen admin gerekli açıklamayı yapmış. Demek istediği şu: "Role devam edin, sonrasında rol öncesi herhangi bir ihlal varsa ekran görüntüleri ile birlikte ticket açarak silahınızı alabilirsiniz."
Rose Hennessy bunu kendi çözümüyle kapatmaya çalışmış, böyle görüyorum. Kapının girişine silah saklama vs. anlık bulunan bahaneler diye düşünüyorum. Zaten olay yaşadığınız kişiler sunucudan uzaklaştırıldı. Rolü bloklamadan devam etmeniz gerekirdi. Olayın sonunda zaten OOC direnmekten vazgeçilmiş sanırım, silaha el koyulmuş.
Kişilerin sunucudan yasaklanması sonucu normalde silah iadesi yapıyoruz. Fakat bu tutumunuzdan dolayı silah iadesi yapılmayacak. Kendi ekibimizde yer aldığı için ekip içi ağır bir uyarı alacak. Olay ile ilgili açılan diğer şikayet sonucunda da hapis cezası alacak.
Şikayet kapatıldı, iyi eğlenceler dilerim.