Konu: Rose Hennessy şikayet.  (Okunma sayısı 748 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 23.03.2021 19:21
Role uymam diyorum sinirle ve geri role dönüyorum, o kişi zaten yasaklandı. Ayrıca vurduğum adam nasıl diyor ki beni vuran kişi önümde duruyor. O adamın hastanede olması lazım karşımda değil.Burası realistik bir sunucu yaptığınız tamamen MİX ve METAGAMİNG kapsamına giriyor. Admin kararı bekleyelim gerekli savunmamı yaptım ayrıca IC rolüm devam ediyor bir sorun bile gözükmüyor. Yeni gördüm size yazdım ve tekrardan emotle içeriden açar emotu verip açıp içeri gir çık yaptım.İyi forumlar, Admin kararı.

Burası realistik roleplay olduğu için olay yerinde ilk yardım yapılıyor ve daha sonra olay yeri güvene alındığında bölgeye VCFMD çağırılıyor zaten. Olay burada PM üzerinden mesaj atıp daha sonra silahı bırakıp çıkmanız zaten, dediğiniz gibi admin kararı. İyi forumlar.  O:-) O:-)

#11 - 23.03.2021 19:22
Role uymam diyorum sinirle ve geri role dönüyorum, o kişi zaten yasaklandı. Ayrıca vurduğum adam nasıl diyor ki beni vuran kişi önümde duruyor. O adamın hastanede olması lazım karşımda değil.Burası realistik bir sunucu yaptığınız tamamen MİX ve METAGAMİNG kapsamına giriyor. Admin kararı bekleyelim gerekli savunmamı yaptım ayrıca IC rolüm devam ediyor bir sorun bile gözükmüyor. Yeni gördüm size yazdım ve tekrardan emotle içeriden açar emotu verip açıp içeri gir çık yaptım.İyi forumlar, Admin kararı.

Orada yaralı bir kişi değil yaralının yanındaki bir kişi bunu söylüyor, adam daha önce yaralıya düştü mü düşmedi mi bilmiyorum tam olarak. Orası kalabalık ve kaos ortamı, kişinin dediğini dinledim evet inkar etmiyorum, dinledim demek değil fakat dikkate aldım. Siz MİX ve METAGAMİNG yapıyorsunuz diyorsunuz, tam olarak hala neden dediğinizi anlamadım. Role devam etmem dediğiniz için mi MİX yapıyoruz? Gerçekten bunun için MİX yapmamız, çok tuhaf yani yapmadık nasıl yapabiliriz ki? O kaos ortamında denileni yaptım, dediğim gibi siz bunlara bu şekilde adam yaralı nasıl söylüyor diye böyle bir ihlal yapmanız gerekmiyor, rolünüze devam edersiniz ve daha sonrasında kişiye şikayet oluşturarak silah iadesi alabilirdiniz.

#12 - 23.03.2021 19:30
Başta yaralı kişi diyorsunuz, şimdi yanındaki bence karar vermelisiniz. Gerekli savunmamı yaptım, admin kararı bekleyelim.

#13 - 23.03.2021 19:35
Yaralı'da aynı şeyi söyledi, yanındaki kişide. Yaralının söylemesi doğru mu değil fakat dediğim gibi, o anda kaos ortamı olduğu için tam olarak anlayamadım, eğerki yaralı dediyse ona kural ihlalinden şikayet açabilirsiniz. Admin kararını bekliyorum.

#14 - 23.03.2021 19:40
Şahitliğimi onaylıyorum, her şey açık.

#15 - 24.03.2021 21:25
Merhaba,

Konu ile yakından ilgileniyorum. Rol o sırada admin tarafından duraksatılmış olabilir, başka bir nedenden ötürü durmuş da olabilir bunlar fark etmez. Polisler geldikten sonra role devam etmekle yükümlüsünüz. Olay ile ilgilenen admin gerekli açıklamayı yapmış. Demek istediği şu: "Role devam edin, sonrasında rol öncesi herhangi bir ihlal varsa ekran görüntüleri ile birlikte ticket açarak silahınızı alabilirsiniz."

Rose Hennessy bunu kendi çözümüyle kapatmaya çalışmış, böyle görüyorum. Kapının girişine silah saklama vs. anlık bulunan bahaneler diye düşünüyorum. Zaten olay yaşadığınız kişiler sunucudan uzaklaştırıldı. Rolü bloklamadan devam etmeniz gerekirdi. Olayın sonunda zaten OOC direnmekten vazgeçilmiş sanırım, silaha el koyulmuş.

Kişilerin sunucudan yasaklanması sonucu normalde silah iadesi yapıyoruz. Fakat bu tutumunuzdan dolayı silah iadesi yapılmayacak. Kendi ekibimizde yer aldığı için ekip içi ağır bir uyarı alacak. Olay ile ilgili açılan diğer şikayet sonucunda da hapis cezası alacak.

Şikayet kapatıldı, iyi eğlenceler dilerim.
« Son Düzenleme: 24.03.2021 21:27 dixsept »