| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: [Pablo_Dwayne / @efealcelik556 ] [Justin Cederberg / @VizzaSamp ] [ Breena Fitzgerald / @Samuray ] [LaDarrell Hubbard / @isotcu sinan ] Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14:51 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Noob-DM , Car Jack , Spawn Kill , Emotesiz Saldırı N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk öncelikle sultan marka aracımın motor bakımını yaptırmak için idlestack karşısındaki tamirhaneye girdim beyaz bir araç önümde ilerliyordu üzerinde dans eden birisi bulunuyordu dans eden ve yan koltuktaki şahıs araçtan indi benim aracımın şöför tarafına gelip araçtan in demeye başladı[Pablo_Dwayne] cam arasından rozetimi gösterip uzaklaştırdım daha sonra arkadan başka bir araç çarptı[Tate_Sean] araçtan indim üç kişi bana saldırmaya başladılar[Justin Cederberg,Pablo_Dwayne,Breena Fitzgerald] . Aracıma koştum geri bindim emotesiz şekilde aracımdan attı[ Justin Cederberg ] , Daha sonra karşılık vermek zorunda kaldım Pablo Dwayne isimli oyuncuyu fiziksel güç kullanarak etkisiz hale getirdim daha sonra araca binip Car DM yapıldı, [Justin Cederberg ], Baygınlık sürem 60 saniye idi 60 saniye içerisinde 3 Kişi araca binip kaçtılar , Kaçtıkları esnada respawn oldum araçlarının üzerinde., Aracımın yanına gittiğimde bir kişi iyimisin diye sordu İyiyim dedim gereksiz olarak o şahıs'da vurdu orada yaralı rolü yapcaktım ancak direkt olarak şahıs bana saldırdı.[ LaDarrell Hubbard ]
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Olayın Başlangıç Anı Aracıma yaklaşıp geri bas dediği an.

Normalde aracımı bakıma sokup gideceğim ama başka bir kişi aracımı arkadan itekleyerek tamir bölgesinden çıkartıyor.

Bu görüntüde aracımdan emotesiz şekilde indiriyor ve saldırmaya başlıyorlar.

Burada olayı anlattığım kısım'daki gibi Pabloyu düşürüyorum kas gücüm fazla olduğundan diğerlerinide düşüre bilirim ancak CAR DM'e başvuruyorlar.

Burada eziyor artık aracın üzerinde öldüğüm için deatcam yeri gösteriyor araba hareket ettiğinden.

Bu kanıt'da gördüğünüz gibi respawn oluyorum , Aracın üzerinde birazdan bana Spawn Kill yapacak şahıs pm'den yaptığınız ihlal diyor kasten yapmışım gibi gösteriyor.

Burada gördüğünüz olarak Spawn Kill'e mağruz kalıyorum. /hurt 1 çekecektim .
Ek açıklamalar(varsa): Şikayeti sonuşçandıracak yetkiliden tek ricamdır , Gerekli gördüğünüz kişilere roldesteği sağlayınız lütfen. IC/OOC uslubümü oldukça korumaya gayret gösterdim iyi oyunlar.